2777
2789
عنوان

چجوری ساعت پنج صبح بیدار شم شوهرم رو راهی کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا 5 و نیم صبح بیدار میشدم صبحانشو اماده میکردم باهم دیه میخوردیم کلی ام ذوق میکرد میرفت سر کار التن 7 و نیم صبح بیدار میشم مسواک میزنم به پوستم میرسم موهامو شونه میزنم میبندم صبحونه اماده میکنم 8 میاد خونه کلی ذوق میکنه و صبحونه رو میخوریمجنع میکنم میشورم  لباساش میندازم لباسشویی میرم بغلش میخابیم بعد بیدار میشم ناهار درست میکنم و وقتی ناهارم درست شد میرم بیدارش میکنم

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
کی سر کار میره

8 شب میره سر کار تا 8 صبح همشم بیداره چون شیفتشه‌(سربازه)

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
من هرروز صبح ساعت ۵ بیدار میشماز ۴ و ۴۵ الارم میذارم

ساعت چند می‌خوابی؟

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️

من که بیدارم بشم صبحانه نمیخوره.ولی حالا شما که انقده دوست داره پاشو بخور بعد که رفت بخواب.مگه برا نماز بیدار نمیشی؟

فکر کن من انقده خوابالوام که بچمو میبرم تا مدرسه بعد که میام خونه میخوابم😁

و منی که اغلب روزای هفته بین ۵ تا ۶ بیدارم شب قبلش هم حدودای ۱ اینا میخوابم

حالا اگه بحث بشه اینجا راجع به خانم شاغل و خانه دار ، خانه دارا میان به زور طرفو قانع کنن کارشون و سختیشون بیشتره😵‍💫 بعد اینجور تاپیکار اغلب میگن حداقل تا ۹ رو خوابن🚶‍♀️

من ۴ و ۴۵ بیدار میشم ناهار و خوراکی بچه هارو مرتب میکنم و میزارم تو کیفشون

چای دم میکنم

نماز میخونم 

دختر و همسرو بیدار میکنم

اگه روز کاری خودم باشه خودمم آماده میشم و همه باهم ساعت ۶ یا کمی قبلش از خونه میزنیم بیرون

با اینکه مدتهاست برنامه اینه

ولی هنوز هم خیلی سخت و عذاب آوره برام

البته اون روزهایی که خودم هم باید برم سرکار

باقی روزا نه اذیت نمیشم

2810