2777
2789

شمابودین چیکارمیکردین؟مادوماه نامزد کردیم انتظار داره بامادرپدر پدربزگ عمه پدر ننشم صمیمی باشم تواین مدت کوتاه😑

زنگ زده به هپاهرم گفته اینارپ نگو من گفتم غیرمستقیم بهش یاد بده میاد خونه ما بابرادرکوچیکم یکم وقت بگذرونه بازی کنه بامادرم بیشترحرف بزنه گفته من دوست دارم جلوم برقصه نمیرقصه😑گفته دوست دارم با پسرداییامو زناشون ارتباط برقرارکنه معاشرت کنه گفته دوست دارم ذوق وشوق داشته باشه  گفته خاله مادرم کلی به این زنگ زده یه دوبارم این زنگ بزنه بهش

بنظرتون چه رفتاری باهاش بکنم یعنی من موظفم که باهمه فامیلاش صمیمی بشم یانه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که خودم خانومم دوس دارم شوهرم معاشرتی باشه باهمه ارتباط کلامی بگیره وقتی میاد خونه یه گوشه میشینه حرف نمیزنه و ارتباط برقرار نمیکنه خیلی بم بر میخوره حس میکنم داره به خانوادم بی محلی میکنه . شما هم میری خونشون حتما رفتارت جوریه که انگار به کسی رو نمیدی و به مرور شوهرت سرد میشه چون اون مدلش معاشرتی هست ولی تو یه فاز دیگ هستی

مگه شناخت نداشتید مگه مشاوره نرفتید؟بعدم خاله زنک بازی چیه به خواهرتون گفته دوروز دیگه روابط جنسیتونم ممکنه بریزه رو میز برای خواهرت تعریف کنه؟

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

مرداگه مردباشه مستقیم باخودت حرف میزنه ومستقیم خواسته هاش رومیگه.کسی که حرف زندگی خصوصی اش روبه بیرو ...

بمن گفت منم باتاش چنباردعواکردم گفتم توداری روهمه فامیلات و خونوادت حساسم میکنی جرعت نکرده دیگه بیادبگه

2810