2777
2789
عنوان

چطوری هوش مصنوعی برام تحقیق بدم بنویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 21 پست

سلام 

شما اول باید به هوش مصنوعی بگین که کیه و بهش هویت بدین بعد بهش بگین چی میخواین ، باید چارچوب مقاله شما مشخص بشه و بعد روی جزئیات زوم کنید. اینکه همینطوری بهش بگی که ای هوش مصنوعی برای من 8 صفحه مقاله بنویس کار تمیز در نمی یاره ، سراغ ربات و اینا نرو ، یه ذره مینویسه بعد یادش میره چی گفت مگه اینکه بخش به بخش بهت مطلب بده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم💜

خواهش عزیزم 💖

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
ببخشید باید ایمیلم بدم؟

نه فکر نکنم 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
اگر با گوشی هستی به یکی از استورهای رایج مانند بازار یا مایکت یا گوگل پلی مراجعه میکنی و عبارت copil ...

ببخشید رباتی سراغ دارین که بتونم باهاش چت کنم

خوشا آنان که جانان می‌شناسند🌱♥️
ببخشید رباتی سراغ دارین که بتونم باهاش چت کنم

رباتی سراغ ندارم ولی اپلیکیشن هوش مصنوعی کوپایلتcopilot رو میتونی از بازار یا مایکت یا گوگل پلی دریافت کنی و باهاش صحبت یا درد دل حتی کنی

اگر با کامیوتر باشی میتونی به وبسایت microsoft copilot بری و باهاش صحبت کنی

از هوش مصنوعی بپرس