2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی مگه دختره عقلش پاره سنگ برداشته یا دست خانوادش مونده

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بابای من زن گرفته ۲۰ سال کوچیکتر از خودش ولی زنه دومه فکر نمیکنم یک خانم متشخص همچین فاصله سنی و قبو ...

یعنی مامانت زندس بابات زن دوم گرفته

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

دختره یه شوهر پولدار با وجه اجتماعی خیلی عالی گیرش اومده

و پسره یه خانم جوون.

بستگی داره ارزش های هر کدوم از اینا تو زندگی چی بوده باشه

اینجا بازنده و برنده نداریم،زندگی تصمیمه و تعامله و معامله.

اون دختر جوون شاید اگه با یه پسر همسن و سال خودش ازدواج کنه تا ۴۰ سالگی نتونه رفاهی که اون آقای دکتر امروز براش فراهم میکنه رو ببینه.

ولی خب

امروز اگه بچه دار شن،بچش بت پدرش اختلاف سنی زیادی داره و من خودم این رو دوست ندارم.

باباتون چیکارس....حتما به خاطر پولشون بود آره؟مامانت چی میگه بنده خدا

کشاورزه یکی از کارگراش بود 

مهریه اش و گرفت چند سال پیش، جدا زندگی میکنن تازه میخوان بعد هفت سال از این قضایا جدا بشن 

جذاب سایتم😜

2810