2777
2789
عنوان

میدونستین دیگه نمیشه بالای 14تا سکه زد

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سکه نمیزاریم مهریهیه مقدار سکه + ملک

مهریه ی مامانم ۶۴ کیلو طلای ۲۴ عیار هست 

با شروط ازدواج 

سال ۶۵ هم ازدواج کردن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

امضاتون خیلی با مزه ست،خنده م گرفت از توضیحاتتون

😃😂 عزیزید😂❤

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

شما یجوری تاپیک زدی اینگار قانون شده ابلاغ هم شده.هزازتا طرح میدنکو‌تا قانونی بشها

شما گفتی چندوقت پیش ، منم گفتم اون زمان در حال برسی بوده

من الان توی یه کانال دیدم اینو جدید دادن

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

شما گفتی چندوقت پیش ، منم گفتم اون زمان در حال برسی بودهمن الان توی یه کانال دیدم اینو جدید دادن

من اصلا هنچین حرفی نزدم😅

ضمن اینکخ بازم نباید بگی دیگه نمیشه

یک کلاغ صد کلاغ کردی😂

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
مهریه ی مامانم ۶۴ کیلو طلای ۲۴ عیار هست با شروط ازدواج سال ۶۵ هم ازدواج کردن

اینم خوبه

دولت هر چی قانون بزار ما راه در رو بلدیم😂

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

من اصلا هنچین حرفی نزدم😅ضمن اینکخ بازم نباید بگی دیگه نمیشهیک کلاغ صد کلاغ کردی😂

اها فک کردم خوده اون کار بر ریپ زده من روی نظر ایشون گفتم 

گفتم اون زمان که رسانه ای شد در حال برسی بود

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

اینم خوبهدولت هر چی قانون بزار ما راه در رو بلدیم😂

دقیقا

طلا بذارید 

ملک به نام کنید 

ولی بدون مهریه ی خوب ازدواج نکنید 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حالا باز اگ میگفت باید بده به مرد بازم یچیزی ، اونوقت میشد یه سرمایه برای زندگیشون ولی دولت این وسط ...

دولت قبل عروس مهریه میگیره 🤣

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

مهریه ی مامانم ۶۴ کیلو طلای ۲۴ عیار هست با شروط ازدواج سال ۶۵ هم ازدواج کردن

بابات داده؟ یا الکیه؟ 

مامان منم سال ۶۵ ازدواج کرده ۱۱۴ تا هست ولی بابام داده 

به نظر من قانون خوبیه ولی ۱۴ تا کمه ۵۰ تا الان به نظر من یه چیز نرمال و خوبیه و بیشتر از این به نظرم ...

منم نظرم اینه که برای کسایی که به دختر مردم میرسید مهریه پایین خوب بود برای دختر خودشون ۱۰۰۰ تا قانون خوبیه😅

2810