2777
2789
عنوان

عروسای زرنگ نی نی سایت بیان به خواهرشوهرم جواب دندان شکن بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 25 پست
ولی به نظر من زیاد کش نده الان که سر زندگی هستی دیگه رفت‌و آمد کم‌کم خودش سرجاش میشینه اگه بخواهید ه ...

اصلا نمیذاره رفت و امدمو کم کنم باهاش.مدام سرش تو زندگی ماست.تلپیکای قبلم هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجوری فکر میکنه من حرفاش و تیکه هاشو نمیفهمم.بذار یه جواب بدم دیگه بشینه سرجاش

نه 

تو چیزای دیگه بشونش سرجاش 

تو مسائل پیش پاافتاده سکوت کن 

بذار حس کن حسابش نمیکنی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چون سر زندگی هستی میگم شاید یه کم طول بکشه ولی وقتی تو سرسنگینی کنی خودش می‌فهمه

میفهمه ولی خودشو میزنه اون راه تا به سواستفادش ادامه بده.بخدا خیلی گیر کردم باهاش موندم چی کنم دست از سرمون برداره

بگو عزیزم یه کادو میخواستی بدی اونم نذاشتیم،اندازه دوسال از توش حرف پشت سرمون درآوردیاچرا از فکرش نم ...

یه چیزی الان به ذهنم رسید بهش بگم فلانی خانم شنیدم چند بار گفتین ساعت جهازم کوچیکه گفتم براتون تعریف کنم که فلان مناسبت لینو داداشم بهم هدیه داده یود و خیلی دوسش دارم برا همین زدم دیوار.اگه به نظر شما کوچیکه خودم عاشقشم

اینطور بگم خوبه؟

به خدا هیچی خودخوری نکن زندگی کن اونم بلاخره کنار می‌کشه همون حرف بزن کافیه

انقد همیشه تو سرم باهاش جنگ دارم حالم بده.خب چطور کنار میکشه؟تا منو شوهرم بهش چیزی نگیم کنار میکشه به نظرت؟من فکر میکنم هی بدتر و پرروتر میشه

یه چیزی الان به ذهنم رسید بهش بگم فلانی خانم شنیدم چند بار گفتین ساعت جهازم کوچیکه گفتم براتون تعریف ...

ببین اصلا بهش توضیح نده

اگر خودش چیزی مستقیم گفت ،بگو من و همسرم با همین ساعت راحتیم،کدوم خونه چندتا ساعت رو دیوارش هست؟

اگرم مادرشوهرت چیزی گفت بگو به فلانی(خاهرشوهرت)بگو اگر گلگی داره پیش خودم بکنه نه پشت سرم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب به خودم نمیگه اینور اونور گفته خبرش رسیده به من

خب منم میگم به اونی ک خبر آورده بگو به خاهرشوهرم بگو اگر ناراحته ازم رودرو صحبت کنه نه پشتم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !