2777
2789
عنوان

معلما میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 30 پست
چی بگم سعی کن مشغولشون کنی دیگه مثلاً بگو کنفرانس ارائه بدید یا تحقیق بنویسید بیاید تو کلاس بخونید ب ...

من تجربه اولمه با بچه های بدی افتادم وگرنه فکر نمیکنم بقیه بچه های دیگه این قدر بد باشن

اینا از این بچه پولدارای لوسن پدر و مادرشون هزینه میکنن فقط میان دلقک بازی یه بار ازشون پرسیدم برای ...

با پدر مادر هاشون صحبت نمیکنید؟ بگید این بچه اومده نظم کلاس رو بهم میریزه درس نمی‌خونه واسه چی میاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با پدر مادر هاشون صحبت نمیکنید؟ بگید این بچه اومده نظم کلاس رو بهم میریزه درس نمی‌خونه واسه چی میاد

چرا جلسه هم داشتیم یه روز دو روز خوبن بعد باز برمی‌گردن به همون رفتار قبلی

فقط بگذرون و بی تفاوت باش، درس و بده و فرار کن... فقط درس رو پیش ببر تا تموم بشه

واقعا راس میگی

من تایمی که برای اینا میذارم خدا شاهده همکارام برای اینا نمیذارن بعد آدم توقع داره بچه ها هم همکاری کنن ولی...

اینا از این بچه پولدارای لوسن پدر و مادرشون هزینه میکنن فقط میان دلقک بازی یه بار ازشون پرسیدم برای ...

بچه های یک کلاس امروز با من کاری کردن که نیم ساعت زودتر از زنگ تفریح از کلاسشون بیرون اومدم رفتم دفتر گریه کردم تا خالی شدم😅

من با دوتا کلاس هشتم خیلی مشکل دارم. میخوام از این به بعد اونقدر نسبت به بی نظمی شون واکنش نشون ندم چون فهمیدم که میخوان فقط منو عصبانی کنن با من لج میکنن. بی تفاوتی فک کنم راه حل بهتری باشه. از لحاظ درسی هم دیگه بهشون سخت نمیگیرم 

واقعا راس میگیمن تایمی که برای اینا میذارم خدا شاهده همکارام برای اینا نمیذارن بعد آدم توقع داره بچه ...

من و خواهرم هردو با اینجور دانش آموزا برخورد داشتیم... فقط و فقط خودمون روانی میشیم... 

تو هم مثل خودشون بی تفاوت باش. درست رو بده همه نکات روهم بگو و تمام... 

هرچی هم گفتن، بگو من به عنوان معلم وظیفه دارم توی تایم کلاس درس بدم و شما بخونید. درست هم ک تموم شد خسته نباشید بگو و برو

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
واقعا راس میگیمن تایمی که برای اینا میذارم خدا شاهده همکارام برای اینا نمیذارن بعد آدم توقع داره بچه ...

اذیت نکن خودتو معلمی همینه دیگه اگه می‌بینی کشش درس ندارن شما هم زیاد تو بهرش نرید

من و خواهرم هردو با اینجور دانش آموزا برخورد داشتیم... فقط و فقط خودمون روانی میشیم... تو هم مثل خود ...

یه مدت همینجوری بودم گفتم ولش کن اینا لیاقت ندارن سطحی بگذریم بریم جلو بعد چند نفر اومدن گفتن آقا شما چرا دیگه جدی نیستین😐😐

2810