2777
2789
عنوان

اگر واقعا النگو خز شده چرا همه

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 54 پست
منم دوس ندارمولی حس میکنم بیشتر خانما با النگو و تعدادش فخر میفروشنمثلا هرچی تعداد النگو بیشتر،یعنی ...

بعد بری تهش میبینی یه ماشین قراضه دارن با ۱۲ تا دندون خراب ولی باید النگو داشته باشن 

آشنا ها از همه غریبه ترن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعداد کم و ظریفش خیلی شیکه

ولی اینکه ۱۰ تا النگو تو‌ دستت باشه اونم مدلهای ضخیم و پر زرق و برق یجوریه..

از طرفی کلی طلای خوشگل و سنگین میشه خرید با اون پول ، مثلا گردن بند ، دست بند ، گوشواره.. که خیلیم شیک میشه 

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

خز نیست مردم حزب باد میبینن بقیه تکرار میکنن اونام میگن

انگار باکلاسیه

ولی یچیزیم ک هست الان سادگی مده و دست بندای شیک ترند تره

ولی من مخالف این حرفم ک النگو خزه

هر سری ی حرفی از یجا شون در میارن

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..

به مرحله اي از زندگيم رسيدم ك نظر هيچ كس مطلقا هيچ كس برام مهم نيس يه روز دستبند ميندازم يه روز تا حلق النگو يه روز هيچي فقط برا دل خودت طلا بنداز

امروز که در دست توام مرحمتی کن ......فردا که شوم خاک چه سود اشک ندامت

این خز رو درک نمی‌کنم! 

هرکس سلیقه ای داره. 

همون چیزی که از نظر من زشته ممکنه از نظر دیگری زیبا باشه و من حق ندارم کسی رو خز خطاب کنم! 

من خودم هم النگو دوست ندارم و هرگز استفاده نکردم و نمی‌کنم، به جاش از دستبند های مختلفی که دوست دارم استفاده می‌کنم. 

ولی این دلیل نمیشه که به کسی که دوست داره النگو دستش کنه بگم خز. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

الان شاید بگم به بعضی دوستان بربخوره من خودمم ساکن پایین شهرم وفقط پدیده ی النگو ودغدغه داشتنشو اینجادارم میبینم توفامیلمون ادمای پولداروباکلاس اصلا طلا نمیندازن مگه ظریف...خودمم اول ازدواج کرده بودم چشمم خورده بود به فامیل شوهر زورکردم منم باید انقدالنگوداشته باشم بعدا فهمیدم خیلی خزه اینجاانقد براشون مهمه که بعضیا چندتا تقلبی کلفت میگیرن میندازن

2810