2777
2789
عنوان

امان از خشکی چشم

274 بازدید | 28 پست

خشکی چشم رو چیکار کنم . بعد جراحی چشم ( ۳ سال قبل) دچار این خشکی شدم 

گاهی افزایش پیدا می‌کنه . بجز قطره راهی هست؟ 

موقع بیدار شدن از خواب بیشترین درد و سوزش رو داره در طول روز هم هست اما کم .بعد خواب خیلی شدیده

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کم کردن استفاده از گوشی 

خواب کافی 

خوردن آب فراوان 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
کم کردن استفاده از گوشی خواب کافی خوردن آب فراوان

اتفاقا با خواب بدتر میشه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
دقیقا مشکل منم همینه صبحا با درد چشمام باز میشه و فقط اشک مصنوعی میتونه دردمو کم کنه

اشک مصنوعی میریزم تا یک ربع تار میبینم

اتفاقا با خواب بدتر میشه

به خواب ربط نداره شما از جای دیگه داری فشار میاری به چشمت 

من چشم عمل کردم دچار خشکی هم نشدم 

اما شبایی که دیر میخوابم یا کم می‌خوابم خشکی میگیرم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
ما همه خانواده خشکی چشم داریم مداوم اشک مصنوعی باید بریزیم

راهی نداره که نریریم؟

به خواب ربط نداره شما از جای دیگه داری فشار میاری به چشمت من چشم عمل کردم دچار خشکی هم نشدم اما شبای ...

دیشب ساعت ۱۰/۳۰ خوابیدم ساعت ۶ بلند شدم یه لحظه که چشمم و باز کردم انگار یه سنجاق فرو رفت تو تخم چشمم بعدش درد و سوزش و اشک ریزش

چه عملی.من لیزیک کردم چهل وپنج روزه.خشکی چشم دارم اما ازبس،مشکلات درزندگیم است ولش،کردمه

لازک

من چند ماهه شب رانندگی نمیکنم و نمی‌دونم دلیل اونه یانه دیگه چشمام سوزش قبل رو نداره سوزش چشم زیادی ...

نه من شبا عادت ندارم

2810