2777
2789

یازدهم انسانیم اگه تا دی ماه مستمرای درسام بالای ۱۷ باشن بعضیا ۱۷ بعضیا ۱۸ بعضیا ۱۹ و بعضیا ۲۰ یعنی زیر ۱۶ نباشه

و امتحانات نوبت اولم زیر ۱۷ نباشه بازم مثل مستمرا معدلم چند میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطعا با نمره ۱۶ و ۱۷ معدل ۱۹ قرار نیست بشی خب تو که فرصت داری چرا برای ترم جدی نمیخونی؟وقتی پیشرفت ک ...

به خدا میخونم ولی بازم فک میکنم کم میارم یازدهم انسانیم

الان حساب کردم مستمر روانشناسی، دینی ،جامعه،تاریخ،فلسفه،نگارش،جغرافیا،محیط اینا ۲۰ میشم 

ولی مستمر فارسی،عربی،فنون اینا ۱۸ 

و زبان و ریاضی ۱۷ میشم

اینا که گفتم شاید کمی بالا پایین داشته باشه زیاد نه کمی ولی در این حد هستن

و اگه هر کتابی برا نوبت اول همین نمرات مستمری که داشتم همین نمره ها رو بگیرم معدلم چند میشه

بخون😬😂

به خدا میخونم ولی بازم فک میکنم کم میارم یازدهم انسانیم

الان حساب کردم مستمر روانشناسی، دینی ،جامعه،تاریخ،فلسفه،نگارش،جغرافیا،محیط اینا ۲۰ میشم 

ولی مستمر فارسی،عربی،فنون اینا ۱۸ 

و زبان و ریاضی ۱۷ میشم

اینا که گفتم شاید کمی بالا پایین داشته باشه زیاد نه کمی ولی در این حد هستن

و اگه هر کتابی برا نوبت اول همین نمرات مستمری که داشتم همین نمره ها رو بگیرم معدلم چند میشه

به خدا میخونم ولی بازم فک میکنم کم میارم یازدهم انسانیمالان حساب کردم مستمر روانشناسی، دینی ،جامعه،ت ...

خب تو که پتانسیل ۲۰ گرفتن داری یعنی همه درسارو میتونی نمره بالا بگیری

اگه زیاد تلاش کنی و درگیر گوشی و مجازی نشی راحت میتونی معدلتو به ۱۹ هم برسونی

خب تو که پتانسیل ۲۰ گرفتن داری یعنی همه درسارو میتونی نمره بالا بگیریاگه زیاد تلاش کنی و درگیر گوشی ...

دقیقا گفتیش همین که گوشی روزی ۱ ساعت ولکی ازش استفاده میکنم همین باعث میشه معدلم کم بیاد

2810