2777
2789
عنوان

خدایا ما با این برادرزاده چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 29 پست
چون بزرگه خیلی ، به عروس نامحرمه اونک تازه عروسه اوایل میخواد راحت و آزاد باشه اینم که اتاقو ورداشته ...

همه حرفات درست ولی اون پسرعضوی از اون خانوادست توسن بدی هم هست مادرشم از دستت داده فقط نیاز داره درک شه یه مدت سختی داره تا ازسرش بیافته  ولی بهتره تا یه عمر باهم درگیرباشن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما رابطه پدرش با مادرش خوب نبوده برای همین از پدرش دلگیره و داره لجبازی میکنه

اصلا توی فامیل برادرم به زن وفامیل زن ذلیلی معروفه علنا می‌گفت مادر زنم پیغمبره

همه حرفات درست ولی اون پسرعضوی از اون خانوادست توسن بدی هم هست مادرشم از دستت داده فقط نیاز داره درک ...

اره اینا رو میدونم ، فقط علت شو گفتم

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

می‌دونه حداقل یک ماه دوماه از ازدواجشان بگذره اینا ۳روز ازدواج‌کردن

از قصد الان میره اذیت کنه چرا متوجه نمیشید اتفاقا باید از خونه رفتنش استقبال شه تا از خرشیطون بیادپایین

از بابام میترسیم زود داغ می‌کنه امروز به داداش دیگم گفتم گفتم نصیحتش کنه

حالا بنده خدا عروسمون چیزی نمیگه خیلی بهش حرمت می‌کنه ما لجمون گرفته به خدا باباش گریه می کرد بیا بریم خانه نمی‌رفت حالا ول کن خانه نیست

پسره رو یکی بزرگتر صداش کنه خونه بگه دردت چیه بچه ای مگه این مسخره بازیات چیه مرد گنده

دیروز آبجیم میگم باهاش تماس گرفتم حرف زدم میگه یه حرف زشت به من زد اونا فلان کار بکنند دیگه به من چیکار دارن آبجیم میگفت از خجالت مردم

اینجوری ادامه بده مطمئن باش زن عاصی میشه و میره،ای کاش پدرش اول باهاش صحبت می‌کرد،راضی می‌شد بعد که ...

همون میخاد اصلا یه چیز ه بلانصبت گاویه دومی نداره اولش به دختره گفته بودن امیر راضی نیست رفت پیش دختره بهش گفته بود به خدا من کاری ندارم مخالف هم نیستم اصلا هم خانه نمیام حالا این طوری

اای خدا بیچاره داداشتون

واقعا به قرآن از ازدواجش شانس نیاورد اون  خدابیامورز هی جلوی ما میزد تو سرش هی می‌گفت برو‌گمشو جغد اینم از پسرش پسرش میخاد اذیت کنه

2810