2777
2789
عنوان

بهم گفت قرص خوردی چاق شدی

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی داره خودت چطور از پسش بربیای عزیزم من چون شوهرم وااااقعا هیچ پوئن مثبتی نداشت و خاطره خوب نداش ...

منم همینطورم ولی بخاطر بچم سختمه وگرنه اصلایک درصد دلم براش تنگ نمیشه ازش بریدم ولی بچم نمیدونم کدوم راه درسته کیجم... چیزیم ازش گرفتی؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عزیزم منم دچار لاغریم اوکی نمیشه بجز خوب شدن حال و روحیت چه کارایی کردی چاق شدی میشه لطفا بگی

من تحرک زیاد دارم ورزشم میکنم هر روز در حد یک ربع ولی چون تو مدرسه تحرکم زیاده اشتهامم زیاد شده و اینکه کسی نیست که اذیتم کنه منو بکشونه دادگاه🥺🥺🥺

وقت بخیر خیلی معذرت میخوام که برخلاف تایپیک شما نظر میذارم ، میشه لطف کنید بگین اگه حق طلاق که قاضی بده و آقا به دیوان عالی کشور اعتراض کنه چی میشه زیاد زمان میبره تا جواب بیاد یا حکم همون حکم طلاق میاد یا احتمال نقض شدنش هست حکم بنده با عسرو حرج هست که تمام حقم و بخشیدم ممنون میشم جواب بدین استرس دارم 🙏🙏🙏

اعتراض زده که اذیتت کنه ولی به احتمال زیاد رای به نفع شما باشه

خیلی ممنونم عزیزم شما لطف بزرگی کردین امید وارم در همه حال حال دلتون عالی باشه قدم گذاشتن تو زندگی جدید هم مبارک بهترین ها برات رقم بخوره ❤️❤️❤️❤️🙏

ببخشید من یه سوال دارم

داداش من هم سن و سال شماست متاسفانه عقد کرد

الان ب مشکل خوردن میخواد جدا شه چقدر روند دادگاه 

طول میکشه؟؟

هنوز هیچ اقدامی نکرده، داداشم میخواد طلاقش بده

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
2810