2777
2789
عنوان

بیاین از رویاهایی که قبل خواب سناریوشونو مینویسید بگید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 186 پست
اسباب کشی، شستن خونه جدید، وسایلامو جا میدم گلدونامد می رم جلو پنجره خونه جدیده وای اصلا هزارتا کار ...

ایوای

این الان سناریو بود؟😂😭

چه سخت و حتی اونجاهم خسته میشی😂😭

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

چند تا پسرن که من عاشقشونم، یکی خلافکار، یکی پلیس، یکی پولدار که 15 سال تقریبا ازم بزرگتر و بقیه که یادم نمیاد. همشون هم بالغ هستن اصلا پسر نابالغ جدیدا نمیتونم تصور کنم.

پسر که پولدار مجبوری دوست دخترش شدم، بعد همراهش باید برم مهمونی😂 و به خانوادم دروغ میگیم که مثلا فلان جا میرم. بعد من عاشقش میشم پسر هم خشک تحمل نمیگیره لعنتی ولی جنتلمن قربونش برم

(این تکیه‌ای از خیالات من، شدیدا سمی😅) 

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر اون دوران گذشتتایپ شخصیتیم تا 22 سالگی خیالپرداز بود کاملاااااالان دقیقا برعکس شدم intj

😂خوبه که الان راضی از تایپ شخصیتتی

من ناراحت میشم اگه این قوه تخیلمو از دست بدم الان داره سوسو میزته😭😂

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

🤣🤣🤣🤣بعد ازدواج دیدی که همچین با یه حرکتم نمیشه

🤣🤣🤣🤣🤣پس چند تا میخواد

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
چند تا پسرن که من عاشقشونم، یکی خلافکار، یکی پلیس، یکی پولدار که 15 سال تقریبا ازم بزرگتر و بقیه که ...

🤣🤣🤣🤣ایجااااااان

چه دلی داری عاشق همشونم هستی😂😭

منی که رعییس جمهور کشوری خیالی به نام جولاند هستم،و قصد دارم امریکا را فتح کنم🙂‍↕️😅

😂😂همه تو کشوره جولان میدن

مرسی عزیزدلممم🥰انشاالله روزی خودت

مرسیییی🥹💗

میخوام بهت عذاب وجدان تزریق کنم برو درستو بخون بدو

الان دیگه دیره ولی مرسی😂

2810