mhiam مدیر عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 1001 عنوان بیاین از رویاهایی که قبل خواب سناریوشونو مینویسید بگید😂 | مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 186 پست من خودم قبلا ذهن خلاق تری داشتمقبل خواب انقدر سناریو میساختم حتی گاهی اوقات برمیگشتم از اول یه سری چیزارو تغییر میدادم یه رمانی میشد حتی یه گاهی خوابشونم میدیدم😂از سناریوهایی که میتونم بهشون اشاره کنممثلا یه نفر خیلی عاشق و دلخجسته من میشه تو دانشگاه و متاسفانه من تصادف میکنم و اون از عشق من روز به روز آب میره😂😂 کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂 دیروز | 20:33 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4118 عاااااح 🤣🤣 مرگ🤣🤣🤣🤣 I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday
mhiam مدیر استارتر عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 1001 ولی واقعا جذب میشه برات اتفاق نیافتاده؟برای من زباده اره جذب که صد در صد میشه ولی من یادم نیست😂😭 کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂
من_آن_توام عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 1463 اینکه نقش اول یه سریال فوق العاده زیبا و خفن و عاشقانه هستم و تمام اعضای فامیل و اقوام نشستن پای تلویزیون منو نگاه میکنن😐😂
mhiam مدیر استارتر عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 1001 من که خوانندم الان تور کنسرتای اروپاییم شروع شده😂فردا شبم مصاحبم با علی ضیا پخش میشه ایجان تا سرت خلوته یه امضا میدی😂🙏🏻 کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂
mhiam مدیر استارتر عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 1001 وااای خددددداااا🤣🤣🤣🤣🤣 😂😂😭 کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂
دندونای_پایین_سوکجین عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 4118 من که خوانندم الان تور کنسرتای اروپاییم شروع شده😂فردا شبم مصاحبم با علی ضیا پخش میشه من اینو قبل خواب میرم تو اتاقم کنسرت میذارم مثلا یه خواننده خیلی معروفم که از دوره استراحت برگشتهبعد آهنگی که با هندزفری میذارم نسخه لایوه یعنی دست و همهمه ملت توش هست منم جوگیرررر😂😂 I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday
mhiam مدیر استارتر عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 1001 نمیدونم والا😂😂 یکم لطیف ترش کن😂این یه دنیا دست خودمونه کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂
من_آن_توام عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 1463 من که خوانندم الان تور کنسرتای اروپاییم شروع شده😂فردا شبم مصاحبم با علی ضیا پخش میشه لعنتی منم به مصاحبه با این فکر میکردم 🤣
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 1866 مرگ🤣🤣🤣🤣 وای خیلی خوب بود ملیییی تو باید نویسنده بشی 😭😭😭🤣منکراتی هارو هم میگفتی عب نداشت 😔🤣 [army] (:...I could see the sunshine
mhiam مدیر استارتر عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 1001 صبح تو بغلش بیدار میشم شب هم که سردم میشه تصور میکنم خودمو مچاله میکنم تو بغلش هی روزگارِ لعنتی ... چه احساسی و قشنگ🥲✨️ کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂
mhiam مدیر استارتر عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 1001 اینکه نقش اول یه سریال فوق العاده زیبا و خفن و عاشقانه هستم و تمام اعضای فامیل و اقوام نشستن پای تلو ... بهبه بابا بهبه😂😂 کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂
آزاددبانو عضویت: 1402/10/13 تعداد پست: 3081 من اصلا به ذوق اینا شبا میپرم تو تخت..کلا تو خاور میانه صلح برقرار میکنمبا فرازمینی ها ارتباط برقرار میکنم یک کسیم میمیره زندگیمو از اول شروع میکنم.از خیلی کوچک بودم این عادت رو داشتم Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.
1echo1 عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 450 من اینو قبل خواب میرم تو اتاقم کنسرت میذارم مثلا یه خواننده خیلی معروفم که از دوره استراحت برگشتهبعد ... وای منم لایو اهنگارو میزارم😂😂
mhiam مدیر استارتر عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 1001 من اینو قبل خواب میرم تو اتاقم کنسرت میذارم مثلا یه خواننده خیلی معروفم که از دوره استراحت برگشتهبعد ... 🤣🤣🤣🤣🤣وای کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂