2777
2789
عنوان

نامزدم استوری دختر و پسر گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 54 پست
الان ک طول کشیده چیکار کنم میترسم بش پیام بدم واسم کلاس بذاره

بگو درسته از هم دلخوریم اما  من فقط میخام ازت معذرت خواهی کنم دوست ندارم ازم دلخور باشی❤️

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ک طول کشیده چیکار کنم میترسم بش پیام بدم واسم کلاس بذاره

کلاس رو ول کن به عنوان یه فرد بالغ به موضوع نگاه کن تو که علاف طرف نیستی باید تکلیف مشخص بشه  رابطه توجه و مراقبت میخواد خواسته غیر معقول نداشتی حالا یکم تند رفتی 

دوس پسر منم دو سه هفته شده ک بی دلیل خبرمو نگرفته،حرفی از جدایی نزدیم اما کلا حرف هم باهام نزده،اونروز استوری گزاشته بود رها کردن یک تصمیم مهمه دیر بجنبی شزمنده خودت میشی و این حرفا،من اما استوریشو باز نکردم واکنشم نشون ندادم یکی از دوستام اسکرین گرفت بهم خبر داد

اینم نمیتونم بگم از اعصبانیت میگ برو تو ک رفتی.....میشناسمش

یعنی همچنان عصبیه بعد یه ماه 

خب بگو من تند رفتم ازت معذرت می‌خوام  نباید این همه بینمون فاصله  میوفتاد ببین چی میگه 

یعنی همچنان عصبیه بعد یه ماه خب بگو من تند رفتم ازت معذرت می‌خوام نباید این همه بینمون فاصله میوفت ...

باید پیش قدم بشی 

من به شخصه مغزم نمی‌کشه این همه مدت ذهنم درگیر باشه برو جلو معذرت خواهیت و بکن و ببین چی میگه 

اینم نمیتونم بگم از اعصبانیت میگ برو تو ک رفتی.....میشناسمش

اسی اینجوری نگو ، پیام بده اولش عادی، بعد دیدی باهات سنگینه ازش معذرت خواهی کن، بعدشم درمورد مشکلتون حرف بزن با بحث و غر و ناراحتی نه 

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم