2777
2789

نی نی سایتم شناسایی شد هم نامزدم فهمید هم دوست صمیمیمو از دست دادم بخاطرش

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سال پیش که دوستم تازه داشته با کریپتو آشنا می‌شده، یه نفر که ادعا می‌کرده از “ماینرهای حرفه‌ای” هست، به دوستم پیشنهاد داده که یه دونه بیت‌کوین فیزیکی ازش بخره! این بیت‌کوین یه سکه طلایی‌رنگ بوده که روش لوگوی بیت‌کوین حک شده بوده، دقیقا مثل لوگوی بیت کوین. فروشنده مدعی بوده که هر لحظه ارزشش با قیمت بیت‌کوین در بازار بالا و پایین می‌شه :joy:

دوستم که اون موقع چیزی از کیف‌پول‌های دیجیتال نمی‌دونسته، با کلی شوق و ذوق اون سکه رو خریده. چند ماه بعد، وقتی فهمید بیت‌کوین هیچ‌وقت فیزیکی نیست و سکه‌ای که خریده فقط یه یادگاریه، به قدری شوکه شد که تا مدت‌ها حتی اسم کریپتو رو نمی‌آورد :joy::joy::joy:

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد

کلا سوتی بودم دست و پا در آوردم..ن جدی من خیلی تو کلمات معمولی هم اشتبا میکنم خیلی فکرم درگیره اصلا نمیدونم دارم چی میگم 

لطفا برا حاجتم ی صلوات بفرستین ❤️🥺

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
کلا سوتی بودم دست و پا در آوردم..ن جدی من خیلی تو کلمات معمولی هم اشتبا میکنم خیلی فکرم درگیره اصلا ...

فرستادم عزیزم ...انشالله برسی😊

می رسد که روزی آهی بکشم از روی خوشحالی😊😊
رفتم سوپری گفتم آقا دوغ یه بار مصرف دارید 🤕

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 چه خوب بود 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
2810