2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سال پیش که روغن کم شده بود .شب مهمون داشتم رفتم سوپرری روغن بخرم .دیدم یه صفه طولانی برا روغن وا ...

وای آقا رضا چی گفت لعنتی،خیلی خوب بود مردم از خنده

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

خیلییی سوتی دادم تو زندگیم

یه بار تو یه جمعی که معذب بودم داشتیم مافیا بازی میکردیم

منم اومدم یه حرکتی که از کامبیز دیرباز دیده بودم بگم

گفتم آرهههه خود دامبیز ...باز

مردممم😭

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

سوتی من نیست خواهرم حالش خوب نبود اون یکی خواهرم  ازش پرسید چی شده اینم گفته یبوست دارم خواهرم فک کرده میگه ی بوس بده ، بوسش می‌کنه وقتی فهمیدیم چ سوتی داده چقدر خندیدیم بهشون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️

یکی از خواب بیدارم کرد خوابالو بودم بهم گفت شرمنده خواستم بگم این چه حرفیه اشکال نداره گفتم خدا شرمندت کنه 🙃

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

یه خونه ای پدرم خریدن گفت به کسی نگید فعلا نگو زنداداشم میدونه 

گفت میدونی خونه خریدید؟ منم فکرمیکردم نباید به زنداداشم بگم چون گفتن کسی نفهمه ..خودمو ندونسته کردم گفتم نههه کی؟ کجا ؟ گفت اره کوچه فلان یه طبقه 

من سرییع گفتم نه باباا اون کوچه نیست کوچه بغلیشه پیش خونه فلان و دو طبقه هست و مگه زبونم بند میومد دیگه تا رنگ دیواراشم گفتم🤯

2810