2777
2789
عنوان

شوهرم جنتلمن بازیش گل کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 79 پست
😂😂تنها سریاله که حتما تکراری نیود ارهان شاء الله که همیشه سایه وه مل سران بود😂ولا مار ترس دره یعن ...

و علی دی اقره خراو دا تسووو نابوده کرد بدبخته😂😂سریال قشنگگه ولا...ممنون همچنین🙏ترس چ دیره خدا سال ۵تا میکشممم وعلی مار باید بکوشیده 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

و علی دی اقره خراو دا تسووو نابوده کرد بدبخته😂😂سریال قشنگگه ولا...ممنون همچنین🙏ترس چ دیره خدا سال ...

😂😂کارما تسو

👍موافقم

😑😂 اگه کار ولد نیاشتون و وه ناو مال نون ارا بکوشیدان؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂کارما تسو👍موافقم😑😂 اگه کار ولد نیاشتون و وه ناو مال نون ارا بکوشیدان؟

کارما چس باوگم هدف والا دیره😑😂مار هه گنه تفه درز تیولیان

😅واو😩😂یه تف کمه مه که فره ترسم چود😀وه ناو جومونگ عاشق موپالمو بیم

موپالمووو عه بدبخته هه شمشیر فولادی تواس بسازه اخره سازی مجا جومونگ وله سوسی خانم کل کرد گناه داشت وقته وت سررررروممممم🥺دلم ژیر بان بیوو ارای ژنیش نخوازی و خاطر شمشیر فولادی 

عا فره گناه داشت بدبختواقعا نمونه بارز یار باوفای جومونگ بیو

جومونگ هه له اولا شانس داشت ۳یار باوفا،موپالمو،۲گله ژن،کمانه دامول شکان قسه و په نکردن مجا ما لیوان شکانم دالگم اقره قسه کرده پیم گیشته و شانسه

عا شیو کردمه😅اره سنم کمه21سالمه

ایی خدا الان دسیله بیوچگده تصور کردم😂😂😂همه خاسه شیو کردیده له اوضاع بی شیویه...خوشبخت بیود...راسی خود ایلامی

ایی خدا الان دسیله بیوچگده تصور کردم😂😂😂همه خاسه شیو کردیده له اوضاع بی شیویه...خوشبخت بیود...راسی ...

😂4 ساله شیو کردمه پسر عمو و دختر عمویم 

ممنونم تنیش

هیلانیم در اصل ولی وه خاطر شیوم هاتیم ایلام 

😂4 ساله شیو کردمه پسر عمو و دختر عمویم ممنونم تنیشهیلانیم در اصل ولی وه خاطر شیوم هاتیم ایلام

۴سال افریننن👏👏👏👏هلیلانی مه سراوله م😂😂😂هلیلان ناتمه تا الان هه تا شاهزاده ممد هاتمه برآفتاب ب😂😂