2777
2789
عنوان

شوهرم جنتلمن بازیش گل کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیک قفل بیووو دی هاتمه ایره😁خوزو فره نیاتایدن میدادی بمنن دربدر دنبال ترخینه م 😂😂😂منال مردم و زمسان با هوای بارونی پیتزا خوه مه ترخینه😂🤦‍♂️گیشته تقصیر دالگمه هوکارمان کرد عوسا وت ارا سرما خوردگی خاسه ایمیش جام جام له جور نیره خررر خواردیمن 😂😂😂😂یاده وخیر جومونگ پسا دا باوگم خوشی کرد وت چ درس کردینه وتم ترخینه وت گیوده ناوه 😂😂😂😂ضربه گنه خوارد باوگم عو شوه بعد چیه پای جومونگ له اوریشه هموسو کوشتن دی تواس دس بنیدو گیری 😂😂😂😂

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

تاپیک قفل بیووو دی هاتمه ایره😁خوزو فره نیاتایدن میدادی بمنن دربدر دنبال ترخینه م 😂😂😂منال مردم و ...

خوش هاتی

ای رولی کافرم بکن

😂عا وعلی

😀ولا سرما خوردگی فقط کواو خاصدو کنه هر چه ترخینه خواردیم تاثیر نیاشت

😢😂😂واقعا باوگد گناه داشته کاش ایم شکست عشقی بخوه نه ایجوره وه سره باگ

خوش هاتیای رولی کافرم بکن😂عا وعلی😀ولا سرما خوردگی فقط کواو خاصدو کنه هر چه ترخینه خواردیم تاثیر نی ...

ممنون وتم دس خالی نام عیبه(🥭🍍🍓🍋🍊🍑🍐🍏🥞🥞🥞🥞)بوخشی دی کیبورد بو هاتگه هه یانه داشت😁یارو مناله نوت عشقم برنجو مامره😂😂مجا باوگم گیر دا مه وت ی کوره تماشای بکه ن ته قوطی سررر انتظار داشت مه بچم مردم چوسان قدیم جمو بکم وت تماشای هموسو بکه کوره وله ۱۰نفر زوره نکی نزانم ارا کردمو دیشت باوگم🥺🤦‍♂️

ممنون وتم دس خالی نام عیبه(🥭🍍🍓🍋🍊🍑🍐🍏🥞🥞🥞🥞)بوخشی دی کیبورد بو هاتگه هه یانه داشت😁یارو منال ...

دستخوش😃

😂😂😂باوگد دی فره چسه بهر جومونگ

😅بویشپه  ته اگ جور هموسو بویاد الان مه جومونگیم

دستخوش😃😂😂😂باوگد دی فره چسه بهر جومونگ😅بویشپه ته اگ جور هموسو بویاد الان مه جومونگیم

باوگو برای جومونگهههه🤦‍♂️وت پیام بیه آی فیلم پخشه بکن هم زمسانه شوار دریژه😂😂😂😂وتم بخف ارای خود یا قوراتی بیه ارامان وت نزانم درو بیوشممم 😁😁😁مجا باوگم عزیزه حیف فره ترسوه ی مار بیوچگه دی فرار کرد خویشگم و دس گرته خاسهه هه عو په نکردیمنه

باوگو برای جومونگهههه🤦‍♂️وت پیام بیه آی فیلم پخشه بکن هم زمسانه شوار دریژه😂😂😂😂وتم بخف ارای خود ...

😂😂تنها سریاله که حتما تکراری نیود اره

ان شاء الله که همیشه سایه وه مل سران بود

😂ولا مار ترس دره یعنی چه ترسوئه

2810