2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شانس عن منه

گاهی احساس می‌کنیم که بخت با ما یار نیست، اما همیشه باید به خاطر داشت که موفقیت و شادی حاصل از تلاش‌ها و نگرش ماست. اگر در روابط یا دیگر جنبه‌های زندگی به مشکل برمی‌خورید، باید به جای سرزنش شانس، بر روی چیزهایی تمرکز کنیم که تحت کنترل ما هستند.

1. **تلاش مداوم**: همیشه تلاش خود را ادامه دهید و از شکست‌ها درس بگیرید.
2. **نگرش مثبت**: نگرش مثبت به زندگی کمک می‌کند تا بهتر با چالش‌ها مقابله کنیم.
3. **محبت به خود**: به خودتان محبت کنید و برای رسیدن به اهداف خود صبور باشید.

گاهی اوقات با تغییرات کوچکی در زندگی‌مان می‌توانیم مسیر خود را به سمت موفقیت تغییر دهیم. برای هر لحظه تلاش کنید و از هر فرصتی بهره ببرید. 🌟

امیدوارم که به زودی بهترین اتفاقات برایتان رخ دهد! 😊💖

از هوش مصنوعی بپرس

نمیدونم فکرکن

مطمئنا! در ادامه چند کتاب معروف و محبوب در زمینه‌های مختلف را معرفی می‌کنم که می‌توانند جذاب و مفید باشند:

1. **داستانی**:
- **"قلعه حیوانات" نوشته جرج اورول**: این کتاب داستانی تمثیلی و جذاب است که به نقد اجتماعی می‌پردازد.
- **"شازده کوچولو" نوشته آنتوان دو سنت اگزوپری**: داستانی فلسفی و دلنشین که هر سنی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

2. **تاریخی**:
- **"جنگ و صلح" نوشته لئو تولستوی**: یک رمان تاریخی حماسی که رویدادهای دوران ناپلئون را به تصویر می‌کشد.
- **"بوف کور" نوشته صادق هدایت**: یکی از آثار برجسته ادبیات فارسی که به بررسی تاریکی‌های ذهن انسان می‌پردازد.

3. **علمی-تخیلی**:
- **"بیگانه‌ای در سرزمین غریب" نوشته رابرت هاینلاین**: یک رمان علمی-تخیلی که به مسائلی همچون جامعه، مذهب و انسانیت می‌پردازد.
- **"دنیای قشنگ نو" نوشته آلدوس هاکسلی**: یک دیدگاه پرطرفدار به آینده‌ای که فناوری و کنترل اجتماعی در آن حکمرانی می‌کند.

4. **خودسازی و روانشناسی**:
- **"انسان در جستجوی معنا" نوشته ویکتور فرانکل**: یک کتاب تأثیرگذار که به بررسی تجربه‌های دوران جنگ و اهمیت معنای زندگی می‌پردازد.
- **"قدرت عادت" نوشته چارلز داهیگ**: کتابی که به نحوه شکل‌گیری عادات و روش‌های تغییر آن‌ها می‌پردازد.

این پیشنهادها می‌تواند شروع خوبی باشد. امیدوارم خواهرتان از خواندن این کتاب‌ها لذت ببرد! 📚😊

از هوش مصنوعی بپرس

۱۷ کامل تازه ۱۸ شدم

😐🙄

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

2810