2777
2789

فکر گردی میتونن حس کمبود نداشته باشن ؟ یکی از اقوام دورمون ازدواج کردن یه بچه آوردن بعد طلاق گرفتن و زنه با یه مرد ازدواج کرد که خیلی پولدار بود و بابا واقعیش دوباره زن گرفت و دوتا بچه آورد هنوز هنوزا دختره میگه دلم برا بابام تنگ شده بابام رو میخوام با اینکه دختره داره تو آلمان پزشکی میخونه و ناپدری در حقش خیلی خوبه . این حداقل یه ناپدری خوب داره ولی بعضی که حتی اون ناپدری رو هم ندارن چی خیلی سخته

هرلحظه حس کمبود دارنهیچوقت از ته دل خوشحال نیستنهمیشه خلا دارن تو زندگیشوناسترس جدایی از والد و..... ...

مثلا اگه خیلی پولدارم باشن،پدرشون نباشه،باز ناراحتن؟یا مول تامین نیکنه،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالشون خوبه؟خوشحالم این حرفا رو میشنوم

بستگی داره کی ازشون نگه داری کنه اگه پیش مادر یا پدرشون باشه اوکیه

ولی بعضیا انقد نامردن هیچکدوم قبول نمیکنن بچه ی بیچاره پیش اینو اون می مونه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

فکر گردی میتونن حس کمبود نداشته باشن ؟ یکی از اقوام دورمون ازدواج کردن یه بچه آوردن بعد طلاق گرفتن و ...

چی بگم.نمیدونم چرا انشب به این نسئله فکر میکنم

به من نیگی با کی زندگی نیکنی؟خوشحالی؟نبود ی والد واقعا تاثیر گذاره؟ببخشید پرسیدم،فضولی نباشه

با مادرم زندگی کردم

اره تاثیر داره بلد نیستم با مردا چطور رفتار کنم

ی مدت مرد گریز شده بودم اژشون بدم میاد 

حس وسط بودن بین شونو داشتم حی عذاب وجدان 

حس اضطراب حس اینکه کاش خانواده داشتم کاش منم امنیت و عشق و تجربه میکردم و... 

ن حقیقتا خوشحال نیستم حتی الان ک تو زندگی مشترکم هستم آسیب تصمیم ۲۰ سال پیش اونا رو زندگیم میبینم تاثیرشو

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..

یه دانش آموز داریم تو مدرسه تازه مادرش طلاق گرفته روزی که معلمش جلسه گرفت همه مادرا اومدن این پدرش اومد

دختره خیلی ناراحت بود و سر کلاس به معلم گفته بود خانم من پدرم میاد جلسه اشکال ندارد معلمش گفته بود نه اشکال ندارد چرا مادرت نمیاد ....یکی از دوستاش گفته بود مادرش طلاق گرفته دختره هم زده بود زیر گریه

چند بار دیگه هم گریه کرده تو مدرسه و میگه آبروم رفت همه. فهمیدن. مادرم طلاق گرفته ...ازون برون گرا ها هست و همهیششه شاد و سر حال بوده امسال خیلی اینجوری نیست

بنظر من پدر و مادر قبل بچه دار شدن بااااااید آزمون و تست بدن ببینیم اصلا فهم و شعور دارن که بچه دار شن ؟؟ آیا لیاقت دارن ؟ آیا حوصله و درک و انرژی دارن ؟ آیا بهم وفادارن یا سگ ازینا وفادار تره ؟؟؟ آیا مثل آدم باهم حرف میزنن یا حیوان ازینا بهتر رفتار میکنه ؟؟؟ 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
یه دانش آموز داریم تو مدرسه تازه مادرش طلاق گرفته روزی که معلمش جلسه گرفت همه مادرا اومدن این پدرش ا ...

مشکلی که من تو بچگی داشتم،همه پدراشون میومدن دنبالشون همه از پدراشون حرف میزدن اما من هیچ تصوری از پدر نداشتم

ببین من بچه ی طلاقم،نه زندگی کردن رو درست یاد گرفتم،زندگی خودمم منجر ب طلاق شد،الانم ترس از طرد شدن ...

میتونم بپرسم اشتباهت چی بود؟ دوست داشتی جواب بده

منم بچه طلاقم متاهلم ترس از دست دادن دارم و خیلی مشکلات 

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..
2810