2777
2789

ولی فکرمیکنه خیلی عن خاصیه یا خیلی خوشگله اصلا از توهم این دختر من مغزم سوت میکشه

عمل بینی و میکروی ابرو و ژل لب و خط چشم دائم زده (23سالشه فقط) ولی هنور شبیه اسهاله واقعا... حالا کاری به این ندارم

مدام اسکرین شاتایی که از استوریای فامیل و دوستاش میگیره رو میاره نشون من میده هی میگه من خوشگلترم یا این دختره؟ من بهترم یا این دختره؟! من سنم کمتر میخوره یا این دختره؟!  حالا من میمونم بگم شبیه عن میمونی یا نگم... 

به شدت به دوستاییش که شوهر کردن حسادت میکنه و معتقده خیلی از دوستاش بهتره و اون لایق شوهر  دوستاشه و دست تقدیر و شانس این دخترا باعث شده شوهر خوب گیرشون بیاد و این چوم شانس نداشته کسی سراغش نمیاد... 

خیلی حس بدی میگیرم حس میکنم به شدت آدم سمی هست و عکسای منم میبره به بقیه نشون میده و قیافه عنیشو با من مقایسه میکنه 

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید عکسایی که نشونم میده به قرآن شبیه پنجه آفتابن فکرکنید پنچه آفتاب رو با سنگ توالت بخواید مقایسه کنید همینقدر بی ربط! من میمونم واقعا چی بگم هربار میگم جفتتون خوبید

💛سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم
چقدر لحن حرف زدنت منزجر کننده بود😶😶🙄

مار دست نداره

طبیعتا زیر بغل هم نداره دنبالش نگرد

چقدر حرص میخورین 

از تک تک کلمات مشخصه 

بیخیال بابا 

چقدر خودتونو اذیت میکنین 

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

چقدر حرص میخورین از تک تک کلمات مشخصه بیخیال بابا چقدر خودتونو اذیت میکنین

خیلییی آدم رو مخی هست بسیار کاراش رو اعصابه متاسفانه من با این و یکی دیگه دوست شدم و هر روز مجبورم تحملش کنم 

اینکه سمی هست که حرفی توش نیست...ولی شاید اعتماد به نفسش کمه و میخاد با پرسیدن این سوالا بفهمه خوشگل ...

بخدا نه

با یه حالت اطمینان و سیس مفتخرانه ای میاد عکسارو نشون میده کاملا خودش فکرمیکنه از دوستاش بهتره و منتظره من تایید کنم درصورتی که واقعا من تهوع میگیرم از این آدم چطور هربار بگم خوبی قشنگی خودم ار خودم بدم میاد دیگه 

خیلییی آدم رو مخی هست بسیار کاراش رو اعصابه متاسفانه من با این و یکی دیگه دوست شدم و هر روز مجبورم ت ...

قطع رابطه کنین

والا بخدا ارزش بهم خوردن آرامش انسان و نداره 

ببینین چقدر الان عصبانی هستین 

ایشون کمبود اعتماد بنفس دارن 

با مقدار زیادی پز و مانور 

هیچ اجباری به تحمل نیست

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

2810