2777
2789
عنوان

دلم میخواد بچه دوم داشته باشم اما نمیشه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 58 پست
من یه لوله هام بسته بود که باز کردم . تخمدونام هم خوبه. شوهرم واریکوسل داشت که اونم دکتر رفت دارو خو ...

شوهر منم واریکوسل داره

یه جواب آزمایش برد دکترش دوباره یه ازمایش دیگه نوشت ، دومی رو چندماهه نبرده نشون بده

شما چند وقته اقدامی ؟ من میترسم سنم بره بالا دیگه اصلا نشه

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم واریکوسل دارهیه جواب آزمایش برد دکترش دوباره یه ازمایش دیگه نوشت ، دومی رو چندماهه نبرده نش ...

ده ساله. خیلی دکتر رفتیم دیگه خسته شدیم. دور و بریای من همش دختر دختر میکنن. کاش خدا جای پسر بهم دختر داده بود. 

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

ده ساله. خیلی دکتر رفتیم دیگه خسته شدیم. دور و بریای من همش دختر دختر میکنن. کاش خدا جای پسر بهم دخت ...

ناشکری نکن

خدا بچتو حفظ کنه 

من که خودمم مشکل دارم

ناشکری نکنخدا بچتو حفظ کنه من که خودمم مشکل دارم

چیکار کنم امروز خونه مادرشوهرم بودم همشون دختر دارن فقط من ندارم. اینا هم مدام دختر دختر میکنن. به خدا جیگرم خونه . حاضرم پدر و مادرم رو از دست بدم جاش خدا بهم دختر بده😭😭😭😭

بدیش اینه داداشم هم بچه دار نمیشه. شما خواهر برادرات بچه دارن. وای از اون موقع که خواهر یا براردی نازایی داشته باشن همه میکوبن تو سر وا

چیکار کنم امروز خونه مادرشوهرم بودم همشون دختر دارن فقط من ندارم. اینا هم مدام دختر دختر میکنن. به خ ...

حالا اگه دختر داشتی پسر میخواستن

به دل مردم که نمیشه زندگی کرد، حالا من دختر دارم برام فرقی نمیکنه دومی چی باشه 

خدا دومی رو بهم سالم بده ، ازش ممنون هم هستم

مشکل از برادرتونه؟

نمیدونم. چیزی نمیگن. خدا از پدر و مادرم نگذره از بس بدبچه و بی محبت بودن من بچه دوم رو زود اقدام نکردم. حالا خودشون تمرگیدن به دعا و نماز و عبادت اما من بدبخت دارم میسوزم.

نمیدونم. چیزی نمیگن. خدا از پدر و مادرم نگذره از بس بدبچه و بی محبت بودن من بچه دوم رو زود اقدام نکر ...

چقدر مثل منی 

من با خانوادم قطع رابطم از بس عذابن

حالا اگه دختر داشتی پسر میخواستنبه دل مردم که نمیشه زندگی کرد، حالا من دختر دارم برام فرقی نمیکنه دو ...

نه عزیزم اصلا پسر پسر نمیکنن. همشون از دو جنس دارن . همش به همه میگن آدم دختر رو باید داشته باشه.امروز اونجا بودم. به خدا خون دل گریه کردم. جایی که از خدا خواستم پدر و مادرم رو بگیره جاش دخترم بده

چقدر مثل منی من با خانوادم قطع رابطم از بس عذابن

من قطع رابطه نیستم ولی ازشون بیزارم. کاش مرگ جدامون کنه. چون فقط ضرر بودن از بچگی برام.