2777
2789
خاک تو سر اون کنن باز لاقل اون پسرهههه میتونه راحت تر کارو پیش بره اونوقتت دست روی دست گذاشته منتظره ...

اررههه ببین یکسال کرم ریخت تا توجه منو جلب کنه ولی هنوز تو مرحله ی کرم ریزی مونده حرکت گنده ای نمیکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هوف کاش منم میتونستم راحت از کنارش بگذرم ولی اصلااا نمیتونم بخدا دارم دیوونه میشم کم کم

یکم به عیباش فکر کن راحت بشی 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
هوف کاش منم میتونستم راحت از کنارش بگذرم ولی اصلااا نمیتونم بخدا دارم دیوونه میشم کم کم

ببین اون یکساله کرم میریزه ..من جدیدا فکرم درگیرش شده از،کارو زندگی افتادم ..حس بدیه سردرگمی

خیلیییی کرمای ریزی میریزه دور از،چشم بقیه ...ولی عرضه ی ابراز کردن ندارهههه

مردا بعضی هاشون همینقدر مریض و عوضین فقط دوست دارن دخترا رو دنبال خودشون بکشونن و عاشق کنن و بعدش هم که الفرار

ببین اون یکساله کرم میریزه ..من جدیدا فکرم درگیرش شده از،کارو زندگی افتادم ..حس بدیه سردرگمی

افرین افرین افرین بقرانننن از زندگی عقب افتادم هیچچچ کاری غیر از فکر کردن درموردش نمیتونم بکنمم هیچ کاری من که اینهمه ادم اکتیو و پرجنب و جوشی بودمم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم حتی یک کلمه درس هم نمیتونم بخونم دارم دق مرگ میشم

افرین افرین افرین بقرانننن از زندگی عقب افتادم هیچچچ کاری غیر از فکر کردن درموردش نمیتونم بکنمم هیچ ...

دقیقا ...خب بگو اخه عوضی اگه حسی داری ابراز،کن ..نداری چرا کرم میریزی اخه مریضی مگههه

2810