2777
2789
عنوان

باد معده آبروممم رفتتت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 43 پست

آخه دختر ترامپم گوزو میشه؟ 😂

عب نداره یه خاطره خوش براشون ساختی

شوهرم ب دختر خالش یبار سر سفره گفته سس بده اونم خم شده گو زیده😂الانم ک الانه تعریف میکنه میخندیم. میکه بعدش گفتم اگه نمی رینی اون سالادو بده🤣

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
خدا ک میبخشه حتما اخه گوز چیزی نیس پیش خداولیییییی ابروی ب باد رفته چی🤔😂😂

صدای ضبط زیاد فکر کنم کسی نشنید چون همه داشتن حرف میزدن

اگر داری اینو میخونی،میشه لطفا واسه سلامتی خودم و خانواده ام یک صلوات بفرستی؟🥺مرسی قشنگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه دختر ترامپم گوزو میشه؟ 😂عب نداره یه خاطره خوش براشون ساختیشوهرم ب دختر خالش یبار سر سفره گفته س ...

خخخخ

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
آخه دختر ترامپم گوزو میشه؟ 😂عب نداره یه خاطره خوش براشون ساختیشوهرم ب دختر خالش یبار سر سفره گفته س ...

جررررر🤣🤣🤣

اگر داری اینو میخونی،میشه لطفا واسه سلامتی خودم و خانواده ام یک صلوات بفرستی؟🥺مرسی قشنگم
واقعا کاش عادی میشد برای خارجی ها اینقدر زشت نیستخدا نکنه برا کسی پیش بیادطرف از لحاظ روحی نابود میش ...

دقیقا

2810