2777
2789
عنوان

کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 48 پست
اهاااهیب غصه نخور🥲🫂

ما همو دیدیم حتی در خونه امونم اومد اما شتیر بخاطر شرایطش نتونسته بیاد جلو و سختش بوده ، ولی اگه میومد من با اون شرایطش هم قبولش داشتم 

از طرفی دخترای زیادی توی محل کارش بودن اما اصلا نرفته بپد سمتشون این سالم بودنش خیلی خوب بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما همو دیدیم حتی در خونه امونم اومد اما شتیر بخاطر شرایطش نتونسته بیاد جلو و سختش بوده ، ولی اگه میو ...

اره اره

پسر سالم کم پیدا میشه

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

خیلی کم واقعا ، این هم باهوش بود هم تحصیل کرده واقعا زنش باژد قدرشو بدونع

🥲بهبه

اره 

ان شالله مهر یه نفر دیگع بیوفته تو دلتون

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

خیلی کم واقعا ، این هم باهوش بود هم تحصیل کرده واقعا زنش باژد قدرشو بدونع

حتی بابا اعضای خانوادمم سفر رفته اما خب این دخترو همکارش معرفی کرده از یه جهت هایی بنظرم وجه اشتراک داشتن باهم

حتی بابا اعضای خانوادمم سفر رفته اما خب این دخترو همکارش معرفی کرده از یه جهت هایی بنظرم وجه اشتراک ...

اره صد در صد داشتن که اردواج کرده باهاش

اره خانواده ی هر دو توی روستا زندگی میکردن ، درصورتی که من میدونم همکارای زنش چقدر خواهانش بودت

دیگع قسمتش این بوده🫠

2810