2777
2789
یه جوری گفتی زندگی متوسط داریم فک کردم سالی یدونه مانتو میخری ۲ بارم گوشت😂😂 نه دیگه لاکچری نیستیم ...

بله عزیزم😃

من تصورم از زندگی لاکچری چیز دیگه هست

من از تیر ماه تا الان پنجاه تومن لباس خریدم فقط😃

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
لامصبا مگه همه با هم فقیر نشدیم؟

نه کو کجا 

من هرچی میبینم فامیلامون از خاک بلند شدن زمانی که ما خوب بودیم اونا حسرت ما رو میخوردن وقتی ما زمین خوردیم اونا رشد کردن الان ما حسرت اونا می‌خوریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا ب درامدا دقت نمیکنم  ک کی چقد درمیاره  حتی شوهرم  چرا همه درگیر مقایسه قیمتا و بررسی کردنشید  باتهران و ابرشهرا ۱۰۰ تومن  نزدیک نصفش اجاره خونه ی  یه خونه درحدمتوسطه  فقط  تو یه شهرستان کوچیک  با ۱۰۰ تومن میشه شاهانه زندگی کرد اصلا نمبشه گفت ۱۰۰ تومن واسه یه زندگی کمه  یه زندگی خیلیییی زیاد

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

عوممم🤕😂

😔😔😂😂

مادربزرگم اینقدددد پسر دوسته ک تولدِ من عکس داداشمو استوری گذاشته بود زیرشم زده بود عزیزدلم تولد خواهرت مبارک🥴دبیرستان ک بودم کل کلاس بحث میکردن ک جواب میشه 8یا۹ ولی من ۱۸۶بدست اوردم😎🤭
تعمیرکار مگه زحمت نمیکشه اخوی این چه حرفیه بابای من تعمیر کار ماشین سنگین کلا تو کار ماشین سنگین ده ...

کسی منکر تلاش و زحمت شغل های آزاد نیست ، حرف من حقوق های خنده دار دولتیه

دیرگفتی کلی ترجمه کردن😒

🤣🤣🤣🤣

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من خط ترانزیت میرم حدود300اگه پایه دو داشته باشی اره میدن

۳۰۰ میلیون تومن؟😐خدااا من فردا میرم انصراف میدم از دانشگاه من ۶۰ سالم بشه ۳۰۰ تومن دارم😂😂

الان شما چقدر سرمایه خوابوندی رو ماشین؟

چقددد مترجم اینجاداریم😐😐😐😐😐

خب خودت توضیح بده 😂

کاربدی نکردم که عزیزم خب یه کاربردیگه داست میگفت منظورشما ببخشید حرف مفت بوده منم دیدم نه انگار منظور بدی نبوده گفتم اینم برداشت من هست 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
ن اتفاقا خیلی حال میده بلنده همه جا رو میبینییخچال کنارته قهوه جوش بغل دستتهتخت خواب پشت سرته حال می ...

یه سوال فنی 

برا کسی که تاحالا تجربه رانندگی ماشین سنگین نداشته د دنبال شغل دوم میگرده

بنظرتون فروش زمین و خرید خاور و کار کردن روش میتونه خوب باشه ؟درآمد داره؟بیشر خاور چه کاری بهش میخوره مثلا 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
گلم‌میشه مهربونتر هم گفت خب شما جواب ندادی بقیه برداشت شون از کامنت شما رو گفتن

متن ی کلمه ای منو۳سطر ترجمه کردی دمتون گرم🙂😐

مادربزرگم اینقدددد پسر دوسته ک تولدِ من عکس داداشمو استوری گذاشته بود زیرشم زده بود عزیزدلم تولد خواهرت مبارک🥴دبیرستان ک بودم کل کلاس بحث میکردن ک جواب میشه 8یا۹ ولی من ۱۸۶بدست اوردم😎🤭
کسی منکر تلاش و زحمت شغل های آزاد نیست ، حرف من حقوق های خنده دار دولتیه

دیگه دولت ما اینه نمیشه ارزش کارای دیگه رو بیاریم پایین حقیقتا دلم گرفت

یاد زحمتای بابام افتادم......

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
2810