2777
2789
شوهر من ۳۷ سالشه درآمدمون همینقدرهخوبهزندگی متوسط داریم

زندگی متوسط؟ منم درامدم همینه درامد همسرمم ۲۰ ۳۰ تومنه 

یه جور بریز و بپاش میکنم تو فامیل و اطراف کسی ندیده. هر ماه طلا و مسافرتای خوب و ... 

شما چطور متوسط زندگی میکنید😐

تعمیر و فروش اگزوز در آمد ۱۰۰ میلیون پرستار ۱۵ میلیون ایران خیلی عالیه

با اختلاف بهترین کامنت

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موفق و موید باشید

مرسی عزیزم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
تعمیر و فروش اگزوز در آمد ۱۰۰ میلیون پرستار ۱۵ میلیون ایران خیلی عالیه

دندان پزشکی نمیتونه اینقدر دربیاره واقعا باید رفت تو شغل ازاد

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

فک کنم منظورش اینه خالی‌بندی یعنی حرف رایگان البته با عرض معذرت

😃چه جالب

نمیدونم چرا فکر میکنن این درآمد یعنی زندگی لاکچری

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
ن اتفاقا خیلی حال میده بلنده همه جا رو میبینییخچال کنارته قهوه جوش بغل دستتهتخت خواب پشت سرته حال می ...

چ خوووووووب دور ورمون تریلی ندارن سوارشم امتحان کنم ببینم چطوریه😄

مادربزرگم اینقدددد پسر دوسته ک تولدِ من عکس داداشمو استوری گذاشته بود زیرشم زده بود عزیزدلم تولد خواهرت مبارک🥴دبیرستان ک بودم کل کلاس بحث میکردن ک جواب میشه 8یا۹ ولی من ۱۸۶بدست اوردم😎🤭
دندان پزشکی نمیتونه اینقدر دربیاره واقعا باید رفت تو شغل ازاد

والا شوهر من تو کار پکیج و کولر گازی و ایناست ولی عمرا انقد نیست در آمدش آه در بساط نداریم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

آره خوبه شوهر من 24سالشه ماهی 18 درامدشه 

داداشام ماهی 25

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

فک کنم منظورش اینه خالی‌بندی یعنی حرف رایگان البته با عرض معذرت

شمازبون منی.؟خجالت نمیکشی.؟😕تاپیکواشتبااومدم تانت برگشت تاپیک پریده بود

مادربزرگم اینقدددد پسر دوسته ک تولدِ من عکس داداشمو استوری گذاشته بود زیرشم زده بود عزیزدلم تولد خواهرت مبارک🥴دبیرستان ک بودم کل کلاس بحث میکردن ک جواب میشه 8یا۹ ولی من ۱۸۶بدست اوردم😎🤭
2810