2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا ولی متاسفانه پای بچه درمیونه ☹️

من اگه برگردم عقب هیچ وقت ازدواج نمیکنم 

زندگی و شوهرمم بد نیستا خداروشکر ولی بال پروازم بسته شده همش دغدغه دارم

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

عزیزم دختر مگه کوره خب؟بگه نه و تمامانگار هرکی اومد وظیفه اشه اوکی بده!!!

من حرفت رو قبول ندارم 

چون دخترا احساساتی ترن و منطق کمتر براشون مطرحه در مورد خیلیها این صادقه و  دخترا انتخابهای محدودی دارن همه که براشون خواستگار صف نکشیدن 

من اگه برگردم عقب هیچ وقت ازدواج نمیکنم زندگی و شوهرمم بد نیستا خداروشکر ولی بال پروازم بسته شده همش ...

من ۶ سال دوست بودم با شوهرم و از خیلی چیزا گذشتم تا بهش برسم حتی عروسی هم برام نگرفتن، وضع زندگیم بد نیست ولی منم واقعا پشیمونم، آدما یه جوری عوض میشن که گند میزنن به تمام رویاهات و آرزوهات

عزیزم دختر مگه کوره خب؟بگه نه و تمامانگار هرکی اومد وظیفه اشه اوکی بده!!!

من خودم شخصا چن نفرو رد کردم اما زمانی ک شوهرم اومد من شرایطم تو خونه پدرم خیلی بد بود و فقط میخاستم ازدواج کنم و برم ، اما الان پشیمونم خیلی زیاد

من ۶ سال دوست بودم با شوهرم و از خیلی چیزا گذشتم تا بهش برسم حتی عروسی هم برام نگرفتن، وضع زندگیم بد ...

منم دوست بودم 

همسرمم خیلی آدم خوب و تحصیلکرده و خوش قیافه و ...هست ولی بازم میگم کاش اصلا زمان برگرده عقب من اصلا ازدواج نکنم 

من خودم شخصا چن نفرو رد کردم اما زمانی ک شوهرم اومد من شرایطم تو خونه پدرم خیلی بد بود و فقط میخاستم ...

از یه تایمی به بعد کلا خونه پدر غیر قابل تحمل میشه، فرهنگ مام که اجازه هیچی به دختر نمیده، یه سرکار میریم فکر میکنیم چقد مستقل شدیم درصورتیکه تصمیمای بزرگی مث ازدواج باید تجربه پشتش باشه که پدرمادرای ما عمرا اجازه جم خوردن نمیدن چه برسه به تجربه کردن

منی که دوس دارم شوهر کنم نباید این‌ تاپیک رو میدیدم😂💔💔

ببین شوهر کردن خیلی خوبه چون اختیارت دست خودته ولی ازت خواهش میکنم با ادمی ازدواج کن که از لحاظ مالی خیلی توی تنگنا نباشه و مهم تر از اون اخلاقش خوب باشه ، بد دل و خسیس هم نباشه

اینا فقط از نظر تو ممکنه دوتا جمله باشه که راحت با خوندنش از کنارش رد بشی ولی من تجربه اش کردم زندگی با همچین ادمی خیلی سخته.  لطفا دقت کن تو انتخابت و الکی شوهر نکن

به نظرم حرفت اصلا منطقی نیست.

چه ربطی داره؟

آدم باید فکر کنه و‌تصمیم بگیره بعدم پای  عواقبش باشه.

اگه هرکی این بهونه رو بیاره که سنگ رو سنگ بند نمیشه.

این حرفا رو خودمون بزنیم،همین میشه که مردا میگن زنا عقل ندارن

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
2810