2777
2789
عنوان

خانوما چرا نامزدم اینطوری میکنه با اینکه میدونه سرما خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 19 پست
زدی ت پرش خوب. منم بودم میگفتم باش خدافز. وقتی ازت پرسیده بگو. شیر بخر، موز بخر، اون گفته میخرم برا ...

اخه مگه خودش نمیدونه واسه ادم مریض چی میخرن

ینی چیییی پس چرا خودش سرما خورده رفت واسه خودش کلی چیز میز خرید

من بدم میاد اینطوری بپرسن چی میخوای

اخه بکنه دیگه پرسیدن مگه لازمه

عزیزم بیشتر ت عقد واقعیتش خرج با پدره حالا چ درست چ غلط اینه تفکرات. 

باید شوهرتو بشناسی. ک الان اینحوریه یا بعد عروسی هم اینحوریه. 

من شوهرم ت عقد لباس و دکتر و اینا خرج میکردا ولی یکی دوبارم بهم گف ک ت عقد سعی کن خرجت با بابات باشه تا بتونم من پول جمع کنم خونه بخریم. 

ولی خسیس نبود چون خورد خوراک هر هفته جمعه‌ها بیرون بودیم حتی ی املت. 

الانم ک خونه خودمونیم. خسیسی ندیدم. شاید پولی نداشته اون زمان. بعد این ک. خوب شدی. با لخن اروم بگو. بگو دوست داشتم اون زمان بیشتر برای حساب کردن مخارج  دکتر پیش قدم میشدی. تا جلو بابام سر بلند بشم. 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه مگه خودش نمیدونه واسه ادم مریض چی میخرنینی چیییی پس چرا خودش سرما خورده رفت واسه خودش کلی چیز می ...

عزیزم همینه اخه، اون علاقه خودش و میدونه. 

من همسرم اصلاااااا ت مریضی دور از جونش بمیره قرص و دارو نمیخوره جز دمنوش. برای همین مریض میشه میپرسم. میگم چی میخوری. بیارم. 

اونم میخاسته بدونه لیمو شیرین بیاره یا چیز دیگ میخایی، بنظرم الانم بهش پیام بده بگو. دلم هوس مثلا جیگر کرده میشه صبح اگ کارنداری باهم بریم بخوریم. 

تا هم عادت کنه ب خرجا. هم کدروتتون بره. 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه) 
یکم خسیسه دیگه ازش بخواه ببین انجام میده چقدرانجام میده نامزدی واسه همین چیزاست دیگه

اخه بدم میاد ینی چی بگم فلان فلان بخر جداقل نیم کیلو میوه میورد یه چیزی گفتم نمیخوام مستقیم رفته سر کار 😑