2777
2789

واییییی الان از دستتون جیغغغغغغغغغغغغ میزنمااااااااااااا باو تاپیک مننننههههه حس شیشمااااا جوابهههه منووو بدینننننن نننن کامنتاااااااا😂😐💔

جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ 😐😭😂

تویی ک این امضا رو میخونی لطفن برام صلوات بفرس🥲♥️

ایشاللهاونو فکر نمیکنم به این زودی خبر خوبی بشنوی ازش

اشکال ندارد عزیزم همون مغازه به فروش بره انشاالله شوهرم کارش رو شروع میکنه،بنظرتون همسرم توی کار جدیدش(حواله دلار،لیر،کارت بازرگانی،ترخیص کالا)موفق میشه پیشرفت خوبه مالی میکنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست دارهآره پیام میدهخشش میاد ازت اما حس می‌کنه نمیتونه به دستت بیاره انگار دست نیافتنی هستی براشزی ...

حست در مورد من چیه.کی شوهر میکنم.مرد خوبی گیرم میاد یا نه .خوشبخت میشم یا نه

😂😂😂😂وای این همه چیو می‌دونهههه😂😂😂

😂😂😂😂

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
واییییی الان از دستتون جیغغغغغغغغغغغغ میزنمااااااااااااا باو تاپیک مننننههههه حس شیشمااااا جوابهههه ...

بخیل نباش بزار ماعم بپرسیم خوو

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
چرا اما سوال جالبی بود😂😂انگار قد بلندی دارع چهار شونه و موهای پری داره

اشکال ندارد عزیزم همون مغازه به فروش بره انشاالله شوهرم کارش رو شروع میکنه،بنظرتون همسرم توی کار جدیدش(حواله دلار،لیر،کارت بازرگانی،ترخیص کالا)موفق میشه پیشرفت خوبه مالی میکنه؟

نیستم بخدااا اخههه جوابمو منو نمیدنننن😂😐

خب جواب منم بده دیگهههه

ببین من حس میکنم میشهه

2810