بهترین رشته رو دارم ول میکنم چون همش تو شوک و غم اینم که ازدواج نکردم خیلی زندگی طاقت فرسایی شده برام کاش من الان یکی از این جنگ زده ها بودن حداقل دغدغم این نبود چه سرنوشت عجیبی برا من رقم خورده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم هرچیزی قراره اتفاق بیوفتع تو وقت معین خودش اتفاق میوفته
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
من خودمم همش این فکرو میکردم بعد دیدم اکثرا اونایی ک ازدواج کردن همچین دغدغه ای نداشتن یعنی فکر نمیکردن تو اون تایم ازدواج کنن و شده هرچی فکر کنی دورتر میشههه
میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰