2777
2789
عنوان

سر خیانت با مادرشوهر و پدرشوهرم بحثم شدشما بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباهت اینجا بود که بچهاتو بخاطر شوهر خرت رها کردی اونا هم نباید طرف پسرشون میگرفتن وقتی مشخصه چه گ ...

قبول دارم ولی واقعا فشار عصبی شدیدی رو بود من فقط ۲۳ سالمه و واقعا نابود شدم

حق داری آدم روح و روانش نابود میشه حق داری که دعوا کردی میفهمم ولی نباید بچه ها رو یک لحظه هم ول میک ...

به خدا داشتم میمردم 

میگفت بچه نمیدم 

برو خودم بچه هارو بزرگ میکنم از توهم بهتر 

هزار تا حرف بارم کرد رفت 

واقعا نابود شد روانم 

من پسرم رو تو این ۵ سال یک لحظه هم از خودم جدا نکردم اینم میگم ۵ دقیقه هم نشد

همه خانواده ی شوهر میگن تقصیر زنه که پسرمون فلان کارو میکنه یا اصلا کاری نکرده تو مشکل داری کمتر کسی هست طرف عروسش باشه...بنظرم بزار خودش دادخواست طلاق بده تو هم ببین خانوادت پشتتن برو پیششون و با بچه ها زندگی کن نفقه ی خودت و بچه ها رو حتما ازش بگیر مهریه بگیر 

ببین اول برو واکسن اچ پی وی بزن قبلش تست بده. لطفا به هیچ عنوان سیگار نکش که هیچ مشکلی رو حل نکرده و ...

رفتم دکتر تست دادم درگیر نشدم خداروشکر 

دوز اول واکسنم رو هم زدم

نمیشه واقعا از اون موقع سیگاری شدم😔

همه خانواده ی شوهر میگن تقصیر زنه که پسرمون فلان کارو میکنه یا اصلا کاری نکرده تو مشکل داری کمتر کسی ...

دقیقا ولی خیلییییی بی انصافیه

اینا که اصلا حاشا میکردن تهمت نزن حد داری و...

تازه پدر شوهرم روحانی خیر سرش☹️

تو اون موقعیت فقط به جدایی فکر میکردم حالم خیلی بد بود

جطوری میخای از این به بعد باهاش بخابی شام بخوری بیرون بری

خیلی خسته درکت میکنم 

شوهر خاهره منک خیانت کرده خاهرم باهاش قهره همینطوری الکی باهاش مونده چون راه جدایی نداره بچه داره

همش براش گریه میگنم ناراحتشم

دقیقا ولی خیلییییی بی انصافیهاینا که اصلا حاشا میکردن تهمت نزن حد داری و...تازه پدر شوهرم روحانی خیر ...

اونایی که ادعای روحانی دارن جنس خراب توشون هست مال منم مذهبی اما بدترین توهینا رو تهمتا رو بهم زدن ولشون کن الان با خانوادت حرف بزن ببین پشتوانت هستن یا نه؟

به خدا داشتم میمردم میگفت بچه نمیدم برو خودم بچه هارو بزرگ میکنم از توهم بهتر هزار تا حرف بارم کرد ر ...

حق داری عزیزم 

مراقب سلامت خودت باش 

و اینکه تست اچ پی وی برو و پاپ اسمیر انجام بده

و دیگه روی این مردک حساب نکن

جطوری میخای از این به بعد باهاش بخابی شام بخوری بیرون بریخیلی خسته درکت میکنم شوهر خاهره منک خیانت ک ...

خیلی نابودم به خدا 

روزی نیست که بهش فکر نکنم ولی من نه شرایط جدایی دارم نه تحمل دوری از بچه هام نه پشتوانه مالی  چاره ندارم😭

همیشه میگفتم این خط قرمزه و قطعا جدایی تهش 

الان از خودمم بدم میاد که نمیتونم تصمیم بگیرم

2810