2777
2789
عنوان

ساعت پنج زنگ زده دارم میام خونتون

231 بازدید | 16 پست

بچه ها من باردارم بعدیکی ازاقوام ساعت۵عصرزنگ زدخونه ای میخوام یه چیزی برات بیارم نهایت تایکساعت دیگه اونجام حالانمیدونم چی میخوادبیاره ولی صددرصدچون باردارم خوراکیه منم پاشدم یکم خونموترتمیز کردم میوه وچایی آماده کردم الان۲ساعت گذشته هنوزنیومده بنظرتون زنگش بزنم بگم چراپس نیومدی آخه خونه هامونم بهم نزدیکه نمیدونم چراانقددیرکرد

کاربرقدیمی جلوگیری از شناسایی نشدن✌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید طول کشیده کارش خووو . خوش بحالت دلم خاست یکی واسم خوراکی بیاره

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

منم موادشاممو آماده کرده بودم قبل اینکه زنگ بزنه وقتی زنگ زد اینجورگفت دیگه شاممودرست نکردم نمیدونم چیکارکنم یعنی پاشم درست کنم😂عججببب

کاربرقدیمی جلوگیری از شناسایی نشدن✌

میتونی بزنگی به یه بهونه ای . مثلا بگی شام می مونی ؟ یا بگی اومدنی فلان چیزو واسم بگیر سر راهت . بهونه پیدا کن دیه

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

آره زنگ بزن 

زنگ زدنت نشون ادبته 

کسی اطلاع داده میام اگه دیر کرد باید سراغشو بگیری

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
2810