2777
2789
عنوان

اینقدر نگید که ازدواج خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر روزی ا تعداد زیادی ساعت درست شده باید بزنی گوگل یاد بگیری مثلا پنجشنبه ساعت ۹و نیم صبح تا ۱۰ و بی ...

من واقعا شرمنده شمام که سوال زیاد میپرسم ،از مایکت نصبش کردم اما چند تا سوال برام به وجود اومد.۱.هر پنج شنبه و جمعه بشینم بنویسم یا فقط یه پنج شنبه و جمعه؟۲.حتما باید با مشک و زعفرون باشه؟۳. بعد اینکه نوشتم چیکارش کنم؟باهاش غسل کنم؟یا بندازم تو آب روان؟،ممنونم از صبوری شما.

خاله زنک حسود خودشم میگ ک حسودههمه ی مردم شوهر کردن بچه هم دارن نمیدونم پز چیو میده

به قول تو فقط میخواد یکی تاییدش کنه این بهتر از دوستشه چون تو سی سالگی این شوهرو بچه داره اون نداره

در صورتی که خودشم میدونه انگشت کوچیکه دوستشم نیست براهمین این تاپیکارو میزنه هی😂😂😂

به قول تو فقط میخواد یکی تاییدش کنه این بهتر از دوستشه چون تو سی سالگی این شوهرو بچه داره اون ندارهد ...

تو تاپیکاش زده روانشناسی دوست داره

بعد میگه نههه دکترای روانشناشی ب درد نمیخوره واس این ک از حسادت دوستش داره میمیره

تو تاپیکاش زده روانشناسی دوست دارهبعد میگه نههه دکترای روانشناشی ب درد نمیخوره واس این ک از حسادت دو ...

مطمئن باش خودش مجرده و بیسواد و حسرت همه چی به دلش هست حسرت به قول خودش شوهر و بچه حسرت تحصیلات. 

تازه کاربری شیطونمهربون1400 و کاربری پیاله8888 از خودشه و با اونا هم دروغ میگه 

وای با کاربری پیاله شوهرش جراح قلبه و کانادا هستن 😂

من واقعا شرمنده شمام که سوال زیاد میپرسم ،از مایکت نصبش کردم اما چند تا سوال برام به وجود اومد.۱.هر ...

عزیزمی فدات بشم مطمئنم بختت باز میشه 

ببین گلم فقط یه بار بنویسش یا روز پنجشنبه یا جمعه و حتما در ساعت شمس.نه مشک و زعفران نمیخواد با خودکار یامدار بنویس بعد همیشه همراهت باشه 

دعا رو هم هر روز که میتونی بخون روی آب و باهاش غسل کن و وضو بگیر و آب رو بخور

صدقه به ۳ نفر بده فقط یه بار. 

ساعت شمس و اینا رو قشنگ از گوگل پیدا کن.قانونشو نوشته.یه فرمول خاص داره

2810