2777
2789
عنوان

پسره بهم گفت احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 59 پست
به اینش فکر نکرده بودم من خوابگاهیم ممکنه دنبال دردسر باشه؟

بله چنانی .شماره ات را میگیره پخش همه پسرا و دوستاش میکنه .حرف پشت سرت میزنند .دهن به دهن میره دست حراست دانشگاه .دست استادا

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین قبلا باهاش کنتاکت نداشتی اولین باره؟شاید محلش نذاشتی خوردشده داره تلافی میکنه.اصن سره چی اینجور ...

نه خیلی هوله فک میکنه همه دنبالش راه میفتن من یه بار غیر مستقیم گفته بودم بعضیا اگه باباشون ورشکسته شه خودشون میمونن با لباس تنشون اون موقع هم بد نگاه کرد در واقع داشتم دوستمو دلداری میدادم که داشت از بی پولی مینالید 

ولی امروز اولین باری بود که مخاطب قرارش دادم

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

خیلی تند رفتار کردی دیگه .کل کل کردن با پسرا شخصیت میاره پایین .اول نباید میخندیدی اخم میکردی کلا نگ ...

لبخنده بی صدا بود در واقع تمسخر آمیز بود 

داشتن در مورد یه چیز گروهی میگفتن که با هزینه ی کم هم انجام می‌شد ولی این هی میگفت فلان کافه کتاب رو چن ساعت رزرو کنیم و فلان و فلان  منم در واقع وضع مالیم فعلا اوکی نیست گفتم نه بهتره اونجوری انجام بدیم که وسع همه برسه. این اینو گفت

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

چه خوب این مدل جوابا به مغزتون خطور میکنه من در اکثر مواقع یا چیزی نمیگم یا میرینم به طرف حد وسط ندا ...

منم حرفای بد اومدن تو دهنم ولی استاد تو کلاس بود دختر و پسرای دیگه هم بودن استادم دوست بچگی پدرم بود

محل نمیزاشتی خیلی بهتر بود .وقتی دعوا باز شود صد حرف پشتشه ‌......صد فحش کل کل کردن با مردا خوب نیست ...

دیگه نمیگم ولی خب اگه نمیگفتم کم کم باید ۲ تومن اون روز الکی الکی به باد میدادم در صورتی که خرج یه هفته ی خوابگاهم میتونستم کنمش برا همین ایده امو گفتم که این یارو پرید بهم. 

دیگه محل سگ بهش نده مرتیکه احمقو

نمیدم حتی سلامم نمیکنم نه فقط خودش بلکه دوستاشم 

لبخنده بی صدا بود در واقع تمسخر آمیز بود داشتن در مورد یه چیز گروهی میگفتن که با هزینه ی کم هم انجام ...

با پسرا بحث نکن .من ارشد خ‌وندم .اصلا باهاشون نمیگشتم سر تحقیق بحثم شد .کلی مشکلات راه افتاد .کلا هزار تا مشکلات داره .اگر برمیگشتم گذشته کلا با اقایون سرو کله نمیزدم .ادم و کمرادم شکسته میشه .

بله چنانی .شماره ات را میگیره پخش همه پسرا و دوستاش میکنه .حرف پشت سرت میزنند .دهن به دهن میره دست ح ...

نه اگه شماره رو سواستفاده کنن میرم فتا و حراست ولی چون خوابگاهیم بعد اینم دخترا خیلی دورشن باید احتیاط کنم ممنون که گفتی

دیگه نمیگم ولی خب اگه نمیگفتم کم کم باید ۲ تومن اون روز الکی الکی به باد میدادم در صورتی که خرج یه ه ...

بی تربیته وحشیه .باد تو کله شه .من تاکسی سوار شدم راننده ه صد حرف زد چرا وقتی ماشین سوار شدی در را محکم بستی ‌.هیچ چی نگفتم .دوستام اخر سر پول خورد به راننده دادند واسا تسویه .گفت شما همگی گدایید .دوستام گفتند حرف دهنت بفهم ما اون نیستیم هرچی گفتی ساکت موند.تازه دوستام جواب حرفهای مرده را به من ندادند .که اخرش حرف به اونا هم افتاد .که به راننده مودبانه توپیدند.

ببین خب ممکنه هرچیزی شاید ازاین کله گنده ها باشه نمیدونم ولی درکل سعی نکن وارد بازیای اینا بشی

نمیشم  توی اکیپ جماعت نرفتم میخواستن برای یه کار کوچیک که با دوتا کافینت رفتن و یه کتابخونه رفتن انجام می‌شد رو شاخ کنن برن کافه رو کامل رزرو کنن و فلان منم باید ۸ خوابگاه باشم قبول نکردم بودجه امم به ایده اشون نمیخورد 

نه اگه شماره رو سواستفاده کنن میرم فتا و حراست ولی چون خوابگاهیم بعد اینم دخترا خیلی دورشن باید احتی ...

افرین .درست بخون .فکر نکن .

با پسرا بحث نکن .من ارشد خ‌وندم .اصلا باهاشون نمیگشتم سر تحقیق بحثم شد .کلی مشکلات راه افتاد .کلا هز ...

باشه راست میگن هر سنگین تر باشم بهتره

2810