2777
2789
عنوان

جهیزیمو ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 74 پست

لیستت خیلیم کامله عزیزم فقط قابلمه و تابه خیلی نوشتی 

به نظرم روحی نگیر فقط یه سرویس کامل چدن جنس خوب بگیر که دوام داشته باشی رنگی هم نگیر مشکی بگیر که زود لک نسه دو تا قابلمه و دوتا تابه گرانیت دم دستی خودت بگیر 

چرخ خیاطی هم ما دیگه تو جهاز نمیذاریم به جاش میتونی رختخواب رو ۶ دست بگیری چون بیشتر به چشم میاد سماور هم زیادیه چون داری کتری و قوری میگیری کنارش هم چایساز بگیر کاراییش بیشتره 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا الان سرخ کن نباشه نمیشه؟یا چرخ خیاطی ک آدم همون حال نداره بیاره تو دست برای یه خشتک ؛؛مگر اینکه خیاط باشی....

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
نه یخچال، لباسشویی و تلوزیون با همسرم

بخدا من نصف اینا رو نبردم 

خیلی خیلی خودتو بگیر وقتی بردیشون واقعا هم تو این گرونی دست باباتو ببوس

اصلا هم ی کوچولو خودته جوری نشون نده ک کمن یا هرچی

هر کیم چیزی گفت سریع محکم و رسمی بگو من سعی کردم هرچیزیو ک لازم دارم بخرم ن علکی ک فردا پس فردا لازمم نشه 

یا مثلا مادرشوهر چیزی گفت بگو هر وقت خونه خریدیم کم و کسریشو میخرم تا بفهمه ک اگ پسرش خونه میخرید توهم تکمیل میکردی خونه رو خیلی کامله بنظرم 

من بعد ۱۰ سال زندگی هنوز مبل ندارم والا

این لیستت از منی که تک دخترم و بابامم پولداره بیشتره که😂😂مبارکت باشه بابا ب کسی چ غلط میکنن نظر بدن‌

من حیلی از اینا ک نوشتی رو اصلا لازم ندونستم نزاشتم بخرن و‌پولشو نقدی بهم دادن

مثلا چرخگوشت پنکه میخام چیکار نخریدم هرچند بجاش دوبله پولشو بهم دادن 

چی از قلم افتاده که احساس خجالت میکنی ؟شونصد دست فقط سرویس قابلمه ماهیتابه داری میبری😂بعد یه سوال چ ...

پدرم یهویی خواست خود شیرینی کنه جلوی جمع گفت وامو میدم بع دامادم در حالیکه خودمون لازممون بود

نه عزیزم خونه خریدیم , درستع کوچیکه ولی برای ما کافیع ,60 متره

مبارک باشه کم کم میخرین

دست پدرو مادرت درد نکنه  ک اول وامو دادن خمسرت بااینکه خودشون نیاز داشتن بعدم همه چیزا داشتی چیزز کم کسرنبود ب خوشی استفاده کنی

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
2810