2777
2789

من دلم میخواد حمایتم کنه نسبت بهم حس مسئولیت داشته باشه پشتیبانم باشه واقعا نمیتونم با پسری ک درامدش کمتر از خودم باشه یا نتونه از پس هزینه های زندگی بیرون بیاد ازدواج کنم ایا این جرمه؟ 

چرا این حرفو ب هرکی میزنم انگ خود فروشی و کوفت و زهر مار میزنه بهم 

بخدا زمونه برعکس شده از زمین میباره اسمون 😐

هر جور عشقت میکشه رفتار کن و انتخاب کن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین بنظر من 

وظیفه مرد تامین خرج زندگیه مثلا خوراک خرج و اینا بچه 

گاهی وسایل خونه ب زن هم میشه پول داد و هزنیه کرد اماا اما بنظرم با نصف شه مثلا نصف خود زن نصف مرد

کلا میگم چون تو این خرج و گرونی واقعا یکم همدیگه رو درک کنیم و کنار بیایم بد نیست 

اما این نظر منه تو هرجور میخای زندگی کن

ببین قشنگم ذات مرد حمایت کردنه و ذات زن حمایت دیدن ولی این برا بعد رسمی شدن همه چی میره سمت پول گرفتن و .... 

چون تو دوران دوستی ببخشید اینجوری میگم عرف نیس که رابطه ای باشه تو کشور ما و تو این دوران با گل و هدیه وو.. یه مرد میتونه حمایت کنه که زنان هم باید بخاطر استقلال و اعتماد بنفسشون هرچند کوچیک هدیه بدن به معشوقشون ولی بعد ازدواج پول گرفتن از همسر یه جورایی تبدیل به وظیفش میشه و اینکه خود مردام اکثرا دوس دارن تو زندگی مشترک حامی همسرشون باشن

و اینکه خانوم گل شما فرمودین پزشک هستین 

و این دور از شخصیت یه پزشکه که بخاد خرجیشو دوس پسرش بده پس حقوق خودتون کفاف نمیده 

ولی بنظرم مردی ک تو دوران دوستی کادو نگیره برا پارتنرش خسیس هستش

2810