2777
2789

هر سری گرون تر میشه 

چکابم شامل تمام بیماری ها میشع داخلی استخون ویتامین آهن هورمونی بیماری های عفونی. و... 

آزاد آخرین بار 1700 دادم 

امروز باز رفتم 2500 دادم آزاد البته 

به امید روزهای خوش 💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط یه ایرانیه که میتونه هر ۶ ماه چکاپ بده

اصلا مبحثی به اسم چکاپ در هیچ متون علمی نیست

ارمایشات طبق علایم بیمار و سن لازم واسه غربالگریش باید درخواست داده شه

مثلا قند خون از ۴۵ سالکی هر ۳ سال و ....

هر شش ماه اگر سفارش دکتر نباشه یه جور وسواس هستیادم نیست شاید پارسال مهر چکاب کامل شدم

بیماری دارم اگه ویتامین هام بیاد پایین بیماریم برمیگرده عود میکنه.... اما خب نرمالش 6 ماه هست 

به امید روزهای خوش 💝

فقط یه ایرانیه که میتونه هر ۶ ماه چکاپ بدهاصلا مبحثی به اسم چکاپ در هیچ متون علمی نیستارمایشات طبق ع ...

فقط یه بیماره که باید چکاپ بشه با هر ملیتی 

و فقط یه سالم میتونه درک نکنه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

فقط یه ایرانیه که میتونه هر ۶ ماه چکاپ بدهاصلا مبحثی به اسم چکاپ در هیچ متون علمی نیستارمایشات طبق ع ...

شما با چ علمی میگید؟ یعنی علم شما از پزشکی ک بورد تخصصی هست 30 سال سابقه داره بیشتره 

من بیماری دارم ک ویتامین هام نباید بیاد پایین 

ب دستور پزشکم میرم اما با منطق شما خیلیا بیماری های خاموش دارن نمیفهمن وقتی میفهمن ک دیره 

به امید روزهای خوش 💝

فقط یه بیماره که باید چکاپ بشه با هر ملیتی و فقط یه سالم میتونه درک نکنه

بنده چیزی غیر از این گفتم؟

ایشون توضیح ندادن که بیماری خاصی دارن یا نه

در پیامم اگه ذره ای دقت کرده باشید نوشتم مگر طبق علایم بیمار

2810