2777
2789
عنوان

آیا دوران عقد باید از همسر پول گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 109 پست
راست میگه حق با مامامته ، ب نظرم حتی تو دوران دوستی هم پسر باید هزینه هاتو ب عهده بگیره

حالا دوران عقد شرعن همسر حساب میشه و نفقه میده.. دوران دوستی چرا باید یه پسر خرجتو بده مگر اینکه خودتو در اختیارش بزاری که خرج کنه وگرنه هیچ پسری اینکارو نمیکنه وظیفه هم نداره 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس نیاز های پسر هم باید به عهده بگیرید حتی در دوران دوستی! 🤷🏻‍♀️

داره میگه بر عهده گرفته 

حرفی نیست

بیخود نیس امروز اخبار میگفت ایران ۲۴هزار نفر ایدز دارن و اکثرشون از راه جنسی هست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همسرته دیگه عزیزم اگه از الان نده بعداً هم نمیده درسته نصف شناخت تو دوران نامزدیه اما شناخت اصلی تو ...

آخه روم نمیشه بهش بگم به علاوه من مامانم هنوز حتی شام یا ناهار دعوتش نکرده😑شبا هم نیستیم پیشهم

آقا باید مخارج رو به عهده بگیرن خانم هم وظایف خودشونو انجام بدن 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
حالا دوران عقد شرعن همسر حساب میشه و نفقه میده.. دوران دوستی چرا باید یه پسر خرجتو بده مگر اینکه خود ...

چون احساستو در اختیارش میذاری 🤌جنس دختر خیلی احساسی تر و حساس و شکنندست و واقعا با احساس مرد قابل مقایسه نیست 

پس فردا هر اتفاقی تو اون رابطه بیوفته دل من دختر بیشتر میشکنه بیشتر اسیب میبینم حداقل اینکه طرف خرجمو میداده میتونه التیام بشه برام

حالا دوران عقد شرعن همسر حساب میشه و نفقه میده.. دوران دوستی چرا باید یه پسر خرجتو بده مگر اینکه خود ...

اصن شان آدم میاد پایین که تو دوستی از پسر پول بگیره

فردا اگه رابطه به ازدواج بکشه،محاله منتشو سر آدم نذاره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
داره میگه بر عهده گرفته حرفی نیستبیخود نیس امروز اخبار میگفت ایران ۲۴هزار نفر ایدز دارن و اکثرشون از ...

حرفی ندارم واقعا

پسری که توی دوستی با دختر رابطه هیچوقت با اون دختر ازدواج نمیکنه به ۲ دلیل:

۱. پیش خودش میگه این که بدون تعهد به من داده از کجا معلوم به بقیه هم همزمان نمیده؟

۲. چرا خودشو درگیر مسئولیت و خرج های سنگین ازدواج و عروسی کنه؟ وقتی همین الانم دختر رو فتح کرده

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
آخه روم نمیشه بهش بگم به علاوه من مامانم هنوز حتی شام یا ناهار دعوتش نکرده😑شبا هم نیستیم پیشهم

چند وقته عقد کردید؟ 

کلا پیش هم نمیخوابید؟

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
من شوهرم دوران عقد خرجی نمی‌کرد ازدواج کردم باکلی تهدید و دعوا یه پول ناچیز میداد الانم باکلی منت ما ...

عقد برا همینه که طرف رو بشناسی

حالا یکی دستش تنگه،بحثش جداس

ولی شوهر شما خسیسه

شوهره خسیس بلای آسمونیه😔

درست میگی شما

باور کن عزیزم جدی بهت میگم ، دلم میسوزه برا همجنس خودم نینی سایتو میبینی ؟ همه برای مردا فاز مادرانه بر میدارن در صورتی ک باید ب مردت مسئولیت پذیری و یاد بدی از الان 

وگرنه دوروز دیگه هم با خودش هم با خانوادش باید اره بدی و تیشه بگیری 

2810