2777
2789
عنوان

پسری ک زیاد ایراد بگیره توی قرار بعدش بیاد التماس کنهه چیههه

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 35 پست
دیت اول برلی لباست تکلیف تعیین میکنه و تحقیرت میکنه چی میشه که این رد فلگ هارو ندیده میگیری و بلاک ن ...

اتفاقا خیلییی درخواست دارم طی یک ماه شاید باورت نشه حدود ۳۳نفر 

چون من تا هفته پیش توی ی گپی بودم

ن از اون گپا حالت کامنت بود توی تلگرام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غیر عادیه . به قول حمیرا عشق زیاد حسودی میاره . ایراد گرفتن و غیرتی طدنش از رو دوست داشتنه . ولی تعریف از خودس و ایراد گرفتن از تو نشانه ی اخلاق مزخرفشه . با این آدم به مشگل میخوری . اگر ناراحته همون روز اول بگه . 

اتفاقا خیلییی درخواست دارم طی یک ماه شاید باورت نشه حدود ۳۳نفر چون من تا هفته پیش توی ی گپی بودمن از ...

پس درست وسالم انتخاب کن

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

خب اون حس کم بودن داره تو رابطه ، داره تو رو تخریب میکنه که همه چیز تموم توی رابطه اون باشه همش تو س ...

ارهههه دقیقا

اصلا از وقتی اومدیم همش میک هروقت مزاحمتم بگو پیام نذم فلان نکنم مراقب خودت باش عکس نزار فلان نکن

ولی عکسامو‌ک فرستاذم ی کلام نگفت خشگلی

🙄چرا داره؟ایشون ضعف داره بنظرش تو ازش بهتری و برای خالی کردن عقده هاش تا ابد شمارو محدود و تحقیر می ...

محدود و تحقیز ک بلهههه

یا الکی میگفت من خیلی کشته مرده دارم من فهمیذم بلوفه

عشق؟ عشق اینجوری نیست اینا هم فقط یسری تغییرات هورمونی و در واقع هوسه

درسته . میگم عشق چون کسی تو این روزگار عشق رو درک نکرده . مجبورم مثل بقیه به این تغییرات هورمونی بگم عشق . یه چیزایی بین هوس و عشق مشترکه‌ . 

2810