2777
2789
اینستا نه پو.رن هاب بگید بهتره

کجاش پورنه تا زمانی که آدم خودش سرچ نکنه این چیزا نمیاد بالا 

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه کلا اینستا نداشته باشیم به نظرم خوب نیست من خیلی یاد گرفتم از اینستا خیلی چیزا.ولی باید مدیریت ...

هر چیزی که بخوام یا  بگیرم تو کانالای تلگرام و گوگل هم هست سرچ میکنم پیدا میکنم 

اگر استفاده درست باشه ایراد نداره ولی اگر فقط وقت هدر دادن و مصرف نت هست ارزش نداره من از تلگرام قنادی و کیک تولدو...یاد گرفتم و بعدم کاملا حرفه ای دنبال کردم و به درامد رسیدم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
آخ خدا چجوری میشه اینو درست کرد؟

حذف کن 

بجاش هر چند وقت باقلوا بخر بخور با چایی بگو هاااا 🤣😂

حالت خوب میشه 

من اینجوری درمان شدم😎

من بین روح آزاد و جسم زندانی ، روح آزاد رو انتخاب می کنم🕊

🤣🤣🤣نمیخواستی لباس های یلدایی و ببینی؟؟

تو این شب یللللدااااا

ابنستا نگو بگو مسابقه. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
من باید خرید کردن رو ترک کنمورشکست شدممی‌خوام از گروه های تلگرام که خرید می کنم بیام بیرونخیلی برام ...

چندتاشو برام میفرستی؟ دنبال کانال معتبرم

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

من دلم میخواد حذف کنم ولی میترسم دیگه نتونم واردش بشم 

تلگرامم رو حذف کردم نتونستم واردش بشم دیگه 

با اینکه کار داشتم باهاش 

خدایا دوستت دارم.. واسه هرچی که بخشیدی... همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی.. بازم چشمامو میبندم که خوبی هات رو بشمارم.. نمیتونم فقط میگم... ( خدایا دوستت دارم) 

از نظر من واقعا ادم عجیبی هستن اونا که ندارن اینستا 😭😭😭😂به خدا

نه بخدا عجیب نیستم اصلا وقت ندارم یه تایمایی هم ک میایم اینجا اونم واسه اینه که مزونمو جع کردم پسرمو میارم کلاس نیم ساعت اینجا بیکار میشینم فقط 

بخدا وقت تلف کردنه چی داره مگه

2810