2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرت اگر برگرده نباید اعتماد کنم؟اخه داغون میشم برا بار دوم

کلا درست نیست این رابطه بعد نمازات به خدا بسپار که آدمی که باهاش ازدواج می‌کنی خودشو حسینش ازش باید راضی باشند و الا ندارن وصلتت سر بگیره....اگه میخوای زندگیت بهشت بشه به خدا اعتماد کن من از رو تجربه خودم میگم که به جرات همسرم الان رمانتیک ترین عالیترین باوقارترین آدمه برا من

کلا درست نیست این رابطه بعد نمازات به خدا بسپار که آدمی که باهاش ازدواج می‌کنی خودشو حسینش ازش باید ...

میدونم عزیزم ولی من تو این باتلاق افتادم اشتباهات زیااااد داشتم 

مجبورم برا رابطه قبلی دعا کنم اگر صلاحه برگرده و بشه 

فک میکنی کی یه انسان بزرگ میشم ،اون انسانی که همیشه ارزومه ومیخوام بهترین خودمو جامعه شم ؟!

ت همین الانشم انسان خوبی هستی دلت خیلی پاکه همین که به کسی اسیب نمیزنی انسان خوبی هستی انرژیتم خوبه بخاطر همین میتونی هرچی که دوس داری بشی

کلا درست نیست این رابطه بعد نمازات به خدا بسپار که آدمی که باهاش ازدواج می‌کنی خودشو حسینش ازش باید ...

منم مثل خودتون سپردم بخدا گفتم خدایا انسانهای الان هزار جور رنگ دارن کسیو برام انتخاب کن که رنگ و بوی تورو بده آمین

پیرا پزشکی...و انشاءالله تا آخر امسال ازدواج می‌کنی....اینا همش حس هستن شایدم غلط دربیاد

منو

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
عزیزم فک میکنی انرژیم بالاست ؟! از بعضیا بشدت حس منفی میگیرم نمیخوام بهشون فک کنم حتی ببینمشون

نه بنظرم خودت به خودت قبولوندی اینجور باشه...تو دلت راضی به بد گفتن پشت یک نمیشه و همه رو دوست داری

2810