2777
2789
عنوان

کیا توی ازدواج دومشون خدا براشون جبران کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم

پیامم تبلیغ نبود و نیست . 

مثلا یکی از کارهایی که باید بکنید کنترل ورودی هاست. 

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 
من با همچیش ساختم با همه چیش ،ماشین خریدم براش یه مقدار پول دادم باهاش کار کنه ،بهش گفتم خرج خونه با ...

تا اینجاشم خیلی صبور بودی که ساختی و کنار اومدی.

ولی شاید نباید زیاد پشتشو می گرفتی که خیالش راحت بشه و بزنه به بی خیالی زندگی رو یا متوقع بشه ازت .

درآمد داشتین ؟ شاغل بودین که ماشین براش شما خریدین؟

نمیگم باید با شوهر سنگدل بود و حمایت نکرد.اگه بتونی چرا که نه ولی تا جایی که یابو ورش نداره.

به هر حال شما چون کم نزاشتی وجدانت راحته که تو این جدایی مقصر نیستی . خیر پیشتون

با حق طلاق چقدر طلاقت طول کشید؟

هنوز جدا نشدم ولی اخراشه ،دادگاه مارو ارجاع داد مرکز مشاوره فقط ۵۰ روز اونا طول دادن ،۱۹ ام ماه قبل جوابو گرفتم بردم دادگاه گفتن دوسه روز پیامک میاد براتون هنوز نیومده ،امروز رفتم دادگاه گفت تا آخر هفته پیامک میاد براتون ،احتنالا همون جلسه اول تمومه 

وای نه اینو نگین ،کلی از ناپدری و نامادری خوب هست،منم دخترم ۲۰ سالشه اگه مورد خوب پیش بیاد ازدواج می ...

عزیزم منم تعریف شوهر خوب رو شنیدم

انشاالله که خدا به دوتامون نگاه میکنه 

تا اینجاشم خیلی صبور بودی که ساختی و کنار اومدی.ولی شاید نباید زیاد پشتشو می گرفتی که خیالش راحت بشه ...

صبور بودم ؟ طوری زندگی کردم بشنوی از کلمه صبوری متنفر میشی ،خودم کار میکنم عزیزم ،بخاطر دخترم بهش سرمایه دادم بچه بزرگ بود از بیکار بودن پدرش میرنجید ، ولی خوب حقمو گداشت کف دستم 

2810