2777
2789
عنوان

دیگه حالم داره از پسرم بهم میخوره😣😤😔😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دکتر چی گفته؟روانپزشک دیده پسرتو؟

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

نمیخوام ناراحت بشی در واقع من بچه ندارم ولی اون فقط ۵ سالشه هنوز نمیتونه چپ وراستشو تشخیص بده چطور توقع مستقل شدن داری به مرور زمان اروم اروم با تمرینایی که باهاش بکنی یاد میگیره و خب بزرگ کردن پسر بچه سخته چون شیطونن

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم

بچه ها که چیزی بلد نیستن از اول. هرچی ببینن همونجور رفتار میکنن . شما خودتم همراه پسرت یه مشاور برو. اون بچه کیو داره تو این دنیا؟ شما که مادرشی بگی ازش بدم میاد خدای نکرده تو روشم اینو برداری بگی ، میدونی چه اثری داره رو روانش؟ خب بچست شاید یه سری مشکل داره ببرید پیش مشاور و دکتر خوب

مگه دختر چشه که کاش دختر داشتی ؟

خب دختر زمین تا آسمون با پسر فرق داره دیگه دختر بهش بگی ساکت شو هیچی نمیگه حداقل گریه می‌کنه برا خودش اما پسر نه گستاخ یاغی

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

میدونستی رفتار بچه ها حاصل تربیت و بازخورد رفتار خودمونه؟؟؟

رو رفتار خودت و شوهرت تجدید نظر کن ببین کجا اشتباه کردی و کجا دارید اشتباه میکنید که بچه اینهمه پریشونه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
شایدچون دخترا آرومن رواینحساب میگه

نه چون فرهنگ ما اینجوریه که میشه تو سر دختر زد اما پسر تاج سره

وگرنه من توی مدرسه دخترم دارم میبینم دختر هست چقدر شیطون و حرف گوش نکن

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

عزیز دلم شما از بچه ۵ ساله انتظار داری مثل ۲۵ ساله رفتار کنه

بچه زمانی که متولد میشه پاکه پاکه و هیچی بلد نیست 

این پدر و مادر هستن که مسئول تربیت و رفتار اون کودک هستن 

2810