2777
2789

پسرم ۵سالشه خسته شدم از رفتاراش والا دیوونه شدم خدایا چرا منو با این بچه امتحان می‌کنی😣😥از روزی که به دنیا اومد باهاش دردسر داشتم تا الان که ۵سالشه و زبون نفهم و بی ادب و لوس و یه بچه ای که اصلا انگار بچه آدم نیست والا😔😔😤اون موقع که که نوزاد بود حالش خوب نبود همش کارم گریه و زاری بود بعد که حالش خوب شد خداروشکر بزرگتر شد  بخدا روانیم کرد نه حرف گوش میده نه ادب داره نه بلده بره دسشویی، نه مستقله هیچی فقط بلده یه ریز حرف بزنه😣😣۵تا مشاوره بردمش بخدا دیگه بریدم ازش خستم ازش، امروزم که شلوارشو خیس کرد  پی پی هم می‌کنه تو شلوارش همش کارم این شده شلوار بشورم😥😭😭😭از وقتی هم رفته مهد رفتارش بدتر شده اگه نبرمش خیلی بهونه میگیره دیوونم می‌کنه😣ای خدا کاش دختر داشتم حداقل حرص نمی‌خوردم قرص اعصاب نمی‌خوردم😔😔😔

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر بزرگ کردن سخته سخت

واقعا لجباز و کنجکاوی و حرف گوش نکن درکت میکنم منم دیشب گوشیم شکست 

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

یعنی چه خب ....رفتارت باهاش چجوری هست؟؟ من حس میکنم از بس غر غر می‌کنی چ دعواش نیکنی میخواد لجتو دربیاره ی چندروز آروم رفتار کن محبت کن فقط ببین چکار میکنه

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
بچت یه چیزی ازت میخاد نمیدونم چی ولی باهاش حرف بزن ببین نیازش چیه

دقیقا

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

هیچوقت ناشکری نکن دختر پسر نداره 

اومدیو همین بزرگ شد ی جراح معروف شد تو اونموقع خودت بهش افتخار میکنی 

بچس اگر عقل داشت ک بهش نمیگفتن بچه 

نکن 

رفتار ساخته میشه ولی جلو کسی بد گویی بچتو نکن 

اصلا اومدیو دختر بود بعدش چی ؟

چه زشت ، یعنی فکر میکنی چون پسره اینجور میکنه و اگر دختر بود اینجور نبود !!! 

چه بسا خانم هایی هستند در حسرت داشتن پسر شما و شما میگید ای کاش !! 

پیشنهادم بهت اینه هیچ وقت دیگه اینجور نگی ، خدا خیلی زود دعاها رو اگر بدونه لیاقتشون نداریم اجابت میکنه 🫂

2810