2777
2789

امروز پسرم از مهد که اومدیم گفت من یه چیزی اوردم یه قطعه از لگوهای مهد بود دقیقا گفت یواشکی برداشتم گفتم کار بدی کردی آدم وسایل خودشو فقط برمیداره گفتم اگه اینکارو کنی دیگه باهات حرف نمیزنم 

گفت باشه فردا میدم محدثه جون 

خیلی ناراحت شدم از کارش 

والا ما اهل یواشکی کاری کردن نیستیم خودشم کلی لگو و ..‌ داره نمیدونم چرا اینکارو کرده 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید یکی از دستاش اینکارو کرده یا هزار چیز دیگهاشکال ندارههمسن که توضیح دادی متوجه میشه

ممکنه از بچه ها یاد گرفته باشه چون زبون درازی هم جدیدا یاد گرفته والا ما تو خونه از این کارا نمیکنیم اطرافشم بچه نیست که

وای منم بچه بودم اینکار رو کرده بودم... اصلا نمیدونم چراااا... واقعا شرمندم. انگار عقلم نمیرسید. 

ای خددااااااا ای خداااا 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

عیبی نداره، پیش میاد

برخورد بد باهاش نکن.

بهش بگو اگر چیزی دوست داشنی میتونیم ماه بعد بریم باهم بگیریم... اگ از چیزی خوشت اومد و...

من دختزم یواشکی وسیله میره مهد

یبار انگشتر منو یواشگی برده بود

یه بار اسباب بازی... 

یه بار دوستش از چنگالش خوشش اومده بود، در حالیکه بهش گفتم یه بسته میخرم براش میدم مامانش

باز یوایشکی ازهمونا براش برده بود

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
به نظرم یه مربی مهد بگو تا بهشون آموزش بدن حتما نمیدونه کار بدیه

آره باید بگم 

یه وقت انگی نمیخوره بهش؟

عیبی نداره، پیش میادبرخورد بد باهاش نکن.بهش بگو اگر چیزی دوست داشنی میتونیم ماه بعد بریم باهم بگیریم ...

گفتم چیزی خواستی به خودم بگو 

اخه چیزی هم میخواد میخریم در حد امکان کلی هم اسباب بازی داره و لگو و ..

وای منم بچه بودم اینکار رو کرده بودم... اصلا نمیدونم چراااا... واقعا شرمندم. انگار عقلم نمیرسید. ای ...

بچه که عقلش نمیرسه ناراحت نباش

گفتم چیزی خواستی به خودم بگو اخه چیزی هم میخواد میخریم در حد امکان کلی هم اسباب بازی داره و لگو و ..

خیلی طبیعیه اصلا ناراحت نباش

ما همون روز اول مدیرشون بهمون گفت کیف بچه هارو چک کنید 

از وسال مهد یا دوستاشون نیاورده باشن

گفت برا ما عادیه بچه ها شیطنت خودشوند دارن

تو هم در حد تذکر ک بدونه کار بدیه

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
درست میگی ولی خب اخه چون خودش داره نمیدونم جی باعث شده برداره

هیچ دلیل نداره حس مالکیت داره یه بار پسر من تازه کلاس اولی بود برا اینکه دوسش خیلی دوس داشته بود بهش پول تو جیبیشداده بود

کاربر ۹۵ هستم 
2810