2777
2789

بچه ها من واقعا خسته شدم

نزدیک ۸ ماه عقد کردم و خب شرایط مالی معمولی داریم نه خیلی بالا نه خیلی پایین خداروشکر

نامزدمم همینه وضعیت مالیش

حالا من خانوادم درگیر جهیزیه خریدن هستن و بشدت تو فشار مالین جوریکه اخر ماه ها صفر میشن

از طرفیم همسرمم داره پول جمع میکنه برا زندگیمون ایشونم همینطور قشنگ اخر ماه صفر میشه

این وسط من نه میتونم از خانواده پول بگیرم نه از نامزدم

و من بشدت تو‌ مضیقه مالی میوفتم حتی لنگ ۴۰ هزار تومن میشم 

میخام برم کار کنم شوهرم میگه وای براچی خودتو‌خسته کنی مگه چی لازم داری و نداری ؟ چرا برا پول باید بری کار کنی؟یا یذره توقعاتتو بیار پایین 

و اینم بگم من به هیچکس اصلا دوست ندارم نشون بدم دستم خالیه و پول ندارم و اینم فکر میکنه از پر توقعیمه که میگم برم کار کنم نمیدونه یه روزایی پول هیچی ندارم 

چیکار کنم بنظرتون؟ خیلی اذیتم و فشار رومه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو کار کن بگو برا سرگرمی میرم واقعا نمیشه بیکار موند

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بگو من ماهانه انقد لازم دارم  یا باید شما تامین کنی یا برم سر کار 

از الان لوسش نکن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
و اینم بگم تو دوران مجردی معمولا همیشه دستم پر بود و هرچی دلم خواسته رو خریدم الان واقعا اوضاع برام ...

از الان بگو ماهیانه بهت بده که تو زندگی هم رفتین عادت کرده باشه هر ماه پول بده

به مردا تا نگی متوجه نمیشن و میگن خب هر چی لازم داشته باشه بهم بگه من میخرم نمیدونن ک زنا پول تو جیبی جز لازماتشونن

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️

خب عزیزم بگو آره پول لازم دارم 

بگو مگه تاحالا نمی‌دونستی هر کسی احتیاج داره به پول چرا یه بار نگفتی شماره حسابتو بده ؟

به روش بیار پررو باش چطور خودشون اینقد پررو هستن تا عقد میکنن فورا توقع رابطه دارن و مخالفت کنی میگن محرم هستیم و فلان 

شما چرا خجالت میکشی پول بخوای که وظیفشه بده ؟

ولی کلا حتما به فکر کار باش چون هیچی مثل یه زن مستقل بهت اعتماد بنفس نمی‌ده 

از نامزدت ماهیانه بگیر از الان عادتش بده

متوجه میشم نداره

چون تمام خرج و مخارج عروسیمون با اونه بدون پشتوانه ی خانواده اش

و منم بهش نمیگم چیزی بده که ی وقت نگه اره خرجمون بالا بود این ماه نمیتونستم پول جمع کنم

چون چنددفعه گفته

2810