2777
2789
عنوان

چجوری به نامزدم بفهمونم من پول لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با خودش برو خریدمگه میشه اونجا تو دست تو جیبت کنی

چون تمام خرج و مخارج عروسیمون با اونه بدون پشتوانه ی خانواده اش

و منم بهش نمیگم چیزی بده که ی وقت نگه اره خرجمون بالا بود این ماه نمیتونستم پول جمع کنم 

از الان بگو ماهیانه بهت بده که تو زندگی هم رفتین عادت کرده باشه هر ماه پول بدهبه مردا تا نگی متوجه ن ...

خودش میگه اینو که اره رفتیم سر خونه زندگیمون ماهیانه انقد مبلغ بهت میدم و وظیفه من تامینت میکنم اما نرو سرکار خودتو خسته و اذیت کن

اما من بیشتر این دوران برام ملاکه ک خب واقعا فشار رومه

به نظرم به نامزدت بگو فلان قد بزن حسابم خرج دارم بدون زن هم پول میخوات

دسته دلباز اتفاقا بگم نه نمیگه و هرطور شده جور میکنه

اما خب چون مراسمات عروسیمون گردن خودشه بدون پشتوانه خانواده و داره جمع میکنه

من دلم نمیاد پول بگیرم ازش

افرین به ادب ومعرفت ونجابتت،خداانشاا.. بهت پول سلامتی بده.ولی امتحانش کن،بگوببین چه عکس العملی داره ...

ممنونم قربان شما و همچنین برای شما😍❤️

دست و دلبازه خیلی زیاد و بهش بگم نه نمیگه اما چون باید برای عروسیمون خودش خرج کنه و پشتوانه خانواده نداره سخت در تلاشه ک جمع کنه

من نمیتونم بگم بهش بیا بهم پول بده

دسته دلباز اتفاقا بگم نه نمیگه و هرطور شده جور میکنهاما خب چون مراسمات عروسیمون گردن خودشه بدون پشتو ...

همیشه یادت باشه چون نامزدی میگم نه خیلی به مردا سخت بگیری نه راحت نیازتون نگی بهترین مردا هم به جایگاهی برسن فراموش میکنن یه زن انتظاراتشان آورده پایین و همش فکر میکنن اون زن تامیین بوده وگاهی شده گفتن خب ازم میخواستی تو هم شرایط همسرت درک میکنی ولی اگه کارت مثلا با دو سه میلیون راه می افته بگو در حد یک ونیم بزن نگی عادت میکنه عوضش از اینور زیاد خرجای بی خود نکن ولی بگو 

کاربر ۹۵ هستم