2777
2789
عنوان

شوهر شما هم نمیره واستون نواربهداشتی بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 126 پست
واقعاراحتی باهاش؟من هی فکرمیکنم اگه استفاده کنم انگاراذیت میشم و...

واقعا راحتم

اوایل خیلی اذیت میشدم . قلقش دستم نبود . نشتی میداد 

بعد دو سه بار که قشنگ قلق دستم اومد دیدم ای وای چقدر راحت ترم 

قبلا همیشه استرس پس دادن داشتم . جوش میزدم . حساسیت میدادم . الان نمیفهمم کی پریود میشم کی‌ تموم میشه

البته من PMDD هم داشتم . که با یه سری کارا اینم حل شد 

الان واقعا پریودی و سیستم بدنمو دوست دارم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا میره. داروخونه ها برای بیبی چک و قرص و. همه چی میفرستمش. خودم. روم. نمیشه. بعدم انلاین بخر. یا ف ...

مگه قراره آبشار نیاگارا جاری بشه چهخبره😂😂

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

مگه باز نیست قسمت بالای کاپ که توی واژن قرار میگیره؟ چطور مجددا برنمیگرده اگه پاها بالا قرار بگیره؟

در مورد سیستم رحم و پریودی و آناتومی بدن حتما بیشتر بخون .. جواب سوالت اونجاس 🥰

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

همه پسند نیست اصلامن بشخصه حاضرم پارچه بذارم ولی کاپ نه

گارد ذهنی دارن یه عده 👌

چرااااااا ؟؟

بخاطر اینکه باید خالی کنی و بشوریش

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
دیروز بهش گفتم از سرکار اومدنی بگیر رفته از یه سوپری که نه شوهرم میشناسدش نه اون گرفته،.می‌گفت میخوا ...

اوووو یجوری خجالت میکشن انگار بقیه زن ندارن و ندیدن 

زیاد پز نده عزیزم اینجا همه از فرط بیچارگی عضون
بخاطر اینکه باید خالی کنی و بشوریش

خب 

تمیز میشه دیگه‌

اگر منظورت خونه . اون خون کثیف نیست 

دیواره ی رحمت هست که به خاطر باردار نشدن میریزه و تخلیه میشه

خب تمیز میشه دیگه‌اگر منظورت خونه . اون خون کثیف نیست دیواره ی رحمت هست که به خاطر باردار نشدن میریز ...

میدونم عزیزم خودمم کاپ استفاده میکنم 

ولی مطمعنم بخاطر اینش چندش میگن، با اینکه اصلا دستت به خون هم نمیخوره موقع تمیز کردن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
اوووو یجوری خجالت میکشن انگار بقیه زن ندارن و ندیدن

منم بهش گفتم میگم بابا طبیعیه زن اونم پریود میشه ،پس اگه چیز بدیه چرا همه میفروشن،میگه نه پیش خودش میگه زنش پریود شده داره نوار بهداشتی میخره🤦‍♀️🤦‍♀️

منم بهش گفتم میگم بابا طبیعیه زن اونم پریود میشه ،پس اگه چیز بدیه چرا همه میفروشن،میگه نه پیش خودش م ...

چه منطقی داره خدایی خب تا وقتی کسی پریود نشه که به نوار بهداشتی لازمش نمیشه که 😂

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

2810